Moderator: mod-Makieta
Jak będziesz sobie wmawiał, że nie umiesz to na pewno się nie uda.agraba pisze:Patrząc na te śliczności zaczynam się zastanawiać, czy jestem w stanie zrobić coś takiego. Choć ogrom pracy mnie nie przeraża to boję się czy moje umiejętności pozwolą na stworzenie czegoś co będę mógł bez wstydu tu pokazać. Czytam to forum od co najmniej roku i im bardziej się wczytuję tym bardziej mniej wiem. Zbudowałem wiele kolumn głośnikowych i wzmacniaczy. Umiem złożyć komputer. Wiem czym się różni wyświetlacz OLED od LED i jaka jest różnica między między tunerem dvb-t mpeg2 a mpeg4 avc. Ale takiej makiety chyba nie zbuduję bo po prostu nie umiem.
Trzeba zacząć od początku, czyli zbudować poprawne torowisko, wysiać przyzwoitą trawkę, pomęczyć się przy produkcji pierwszych drzew i krzaków. Najtaniej i najprościej zacząć od modułu szlakowego.Patrząc na te śliczności zaczynam się zastanawiać, czy jestem w stanie zrobić coś takiego
Fakt.. Widziałem ją na żywo...solar pisze:Musze przyznać, że makieta jest naprawdę ŚLICZNA!
I robi wrażenie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości