k3nski pisze:Witam
Jeszcze kilka lat temu Pan Nikolaj Liszeneko z Irpina ( Ukraina ) produkował poniższe „panelawozy”.
Bardzo ciekawa konstrukcja - świetnie się wpisuje w historię wielkiej płyty - zainteresowanych tematem odsyłam do dość nowej książki "Betonia" Beaty Chomątowskiej. Modele Ził'ków są rewelacyjne. Podtrzymuje moje zamówienie na nr 14 ty
Witam
Jeszcze kilka lat temu Pan Nikolaj Liszeneko z Irpina ( Ukraina ) produkował poniższe „panelawozy”. Kilka lat temu sprowadzałem dla paru kolegów z forumTT te modele. Produkcję jednak zakończono w 2017r. i nie przewiduje się wznowienia.
Poproszę nr 7, jedna sztuka. I pytanie: czy w zestawie będą może elementy do samodzielnego montażu (lusterka, haki holownicze, wycieraczki)? Pewnie nie, ale zapytać warto.
Witam
Będę zamawiał na Ukrainie plastikowe modele ZIŁ130 ( różne warianty ). Na poniższych fotkach przedstawiłem aktualną ofertę producenta. Kabiny w modelach koloru niebieskiego + biały przedni lampas. Jeśli ktoś z kolegów jest zainteresowany to proszę o kontakt ma priv. Modele Nr13 i Nr15 na dzień dzisiejszy są nieosiągalne ! Orientacyjny koszt modeli o numerach: 1,2,3,4,5,6,7,8,10,11, to 6 euro /szt. Model Nr9 -8 euro/szt. Model Nr12-7 euro /szt. Model Nr14 -8 euro/szt. Proszę o decyzję do +/- 15 marca.