Proszę kolegów o pisanie w tym wątku: "Makieciarz / www.makieciarz.pl" tylko o tym sklepie.killler1 pisze:Po walce ze sklepem w Rybniku
"Sklep w Rybniku" to ten wątek: viewtopic.php?f=35&t=8647&p=140740&hili ... ep#p140740
Moderator: mod-Giełda
Proszę kolegów o pisanie w tym wątku: "Makieciarz / www.makieciarz.pl" tylko o tym sklepie.killler1 pisze:Po walce ze sklepem w Rybniku
A dlaczego nie zgłosisz tego do rzecznika praw konsumenta? Przecież to jest ewidentne oszustwo, czyli przestępstwo.wicy pisze:(...)Żeby było śmieszniej obie przesyłki, choć opłacone odrębnie, przyszły jedną paczką. Zostałem więc walnięty na jednym koszcie transportu. Nie spodziewam się zwrotu na konto
W innych sklepach się zdarzają obsuwy. U makcieciarza to prawie norma :-/ z tego co się tu czyta. No takie fifty-fifty.daraśekp pisze: Również robię zakupy w innym, wychwalanym polskim sklepie. Tu dwa razy zdarzyły mi się obsuwy terminu, w tym jedna półroczna, braki odpowiedzi...
Podsumowując, w każdym może różnie się zdarzyć.
To jest właśnie to zdanie, którego absolutnie nie powinno tam być. Temat wątku dotyczy sklepu www.makieciarz.pl, zaatakowany przez Ciebie użytkownik tylko robi w nim zakupy i jest zadowolony - odbierasz mu do tego prawo (gwarantowane przez konstytucję)? Ty jesteś ze swoich zakupów w tym samym sklepie niezadowolony - też masz do tego pełne prawo. Co więcej, nie ma na tym świecie sklepu, z zakupów w którym każdy byłby tak samo zadowolony. Publiczne używanie wulgaryzmów, jak również publiczne zamierzone obrażanie innych (tym bardziej bez powodu!) jest natomiast całkowicie nie na miejscu, podobnie jak deklaracja "oczywiście, nie przepraszam" - rób tak dalej, a ja włączę ignorowanie Twoich postów.jotesz pisze:pierwsze zdanie było tylko wyjaśnieniem, DLACZEGO w ogóle piszę w tym temacie.
Zapraszam doAKU Chudy pisze:Wolę w AMC we Wrocławiu (skąd jestem) - p. Andrzej ściąga co potrzebuje, a jak nie mam kasy a mam ochotę na wagon to potrafił mi do pół roku trzymać w rezerwacji.
Za swój poprzedni wpis otrzymałem ostrzeżenie. Proponuję dwóm kolegom składać nieustające wnioski o votum nieufności do mojej osoby, bo sam z ForumTT nie wystąpięRobcio1910 pisze:Zapomniałem wcześniej napisać ... w czwartek (2 marca) Piotr osobiście pofatygował się do mnie i dostarczył mi dwie cysterny i cztery dekodery.
Pełna profeska.
Piotr ponownie bardzo dziękuję
koń jaki jest - każdy widzipiotrek092 pisze:Następny obrońca chamstwa w necie ,zastanawiam się co byś powiedzial gdyby Ciebie to dotyczyło kol Krzysztofie , a co do wuja masz dziwne skojarzenia
Pisalem. Niedodzwanianie jest wybiorcze. Wystarczy zmienic telefon i jakos daje rade odebrac (bo moze nowy klyjent). To jest nierzetelnosc z premedytacja.manfred pisze:Może zadowoleni klienci mieli tak jak ja szczęście w zakupach, a z dodzwonieniem się na polską komórkę p. Piotra nigdy nie miałem problemu natomiast na niemiecką tak bo jest ciągle niedostępna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość