Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
-
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
Następny obrońca chamstwa w necie ,zastanawiam się co byś powiedzial gdyby Ciebie to dotyczyło kol Krzysztofie , a co do wuja masz dziwne skojarzenia 

-
- Kontakt:
Jak pisałem wcześniej - ja nie miałem szczęścia. Trzy razy. Zawsze było coś nie tak - głównie termin oczekiwania dramatycznie długi do deklarowanego i brak odpowiedzi na maile (kilka, kilkanaście).
Za 3 razem obiecałem sobie, że to ostatni raz. Nie zamawiam. Szkoda moich nerwów.
Wolę w AMC we Wrocławiu (skąd jestem) - p. Andrzej ściąga co potrzebuje, a jak nie mam kasy a mam ochotę na wagon to potrafił mi do pół roku trzymać w rezerwacji.
KC
Za 3 razem obiecałem sobie, że to ostatni raz. Nie zamawiam. Szkoda moich nerwów.
Wolę w AMC we Wrocławiu (skąd jestem) - p. Andrzej ściąga co potrzebuje, a jak nie mam kasy a mam ochotę na wagon to potrafił mi do pół roku trzymać w rezerwacji.
KC
-
- Kontakt:
Może zadowoleni klienci mieli tak jak ja szczęście w zakupach, a z dodzwonieniem się na polską komórkę p. Piotra nigdy nie miałem problemu natomiast na niemiecką tak bo jest ciągle niedostępna.
- krzysztof
- Kontakt:
a Twoje słowo "wuja"?piotrek092 pisze:/.../ale rynsztokowe chamstwo w wyrażaniu opinii o kimś przez frustratów/.../
tylko czy nazywanie Kogoś, kto stracił pieniądze przez wyjątkową, jak czytamy, niesolidność sprzedawcy to jest elegancja?
czytając ze zrozumieniem banowane posty nie można dopatrzeć sie tam rynsztoku za wyjatkiem jednego stwierdzenia (obecnie "[highlight=yellow]ciach[/highlight]"), które możnaby zamienić na np. "wazelina".
ale co tam...
-
- Kontakt:
Hehe. Jakies opoznienie. Oj tam pare miesiecy w ta czy tamta dla towaru opisanego jako dostepny.jacek61 pisze:Kupuję u Pana Piotra od lat. Może nawet ponad dziesięciu!Jestem bardzo zadowolony. Zawsze się może zdarzyć jakieś opóźnienie itp. To nie problem. Pochwalam i polecam. A chamstwu należy się przeciwstawiać... A więc ban...
Oj tam oj tam, ze wysmienity kontakt mailowy i telefoniczny celem ustalenia detali ale tylko do wykonania przelewu. Bo potem cisza. Zero. Chyba ze sie z innego numeru zadzwoni to wtedy zabiegany makieciarz daje jakos rade odebrac.
Ja po moim doswiadczeniu sie nie dziwie ze koledze nerwy puscily i nie moze sie nadziwic jak ten sklep mozna chwalic.
-
- Kontakt:
Kupuję u Pana Piotra od lat. Może nawet ponad dziesięciu!Jestem bardzo zadowolony. Zawsze się może zdarzyć jakieś opóźnienie itp. To nie problem. Pochwalam i polecam. A chamstwu należy się przeciwstawiać... A więc ban... 

-
- Kontakt:
Różne są opinie o Makieciarzu ,ale rynsztokowe chamstwo w wyrażaniu opinii o kimś przez frustratów nie powinno być tolerowane ,mnie też się oberwało za pozytywną opinie ale to pikuś z takimi obrazliwymi tekstami .
-
- Kontakt:
Ja też muszę dodać ale pozytywną opinie o Makieciarzu, kupiłem kilka rzeczy u Niego i zawsze błyskawicznie otrzymałem i w wielkim porządku dobrze opakowane. Miałem ostatnio problem z dostawą bo paczka przyszła do mnie (do HH) i z przyczyn Deutsche Post a właściwie ludzi o śniadych cerach pracujących niesolidnie w firmie nie została doręczona do domu i leżała w placówce pocztowej po czym wróciła do Makieciarza. Z różnych przyczyn były opóźnienia w wymianie maili ale po rozmowie telefonicznej przesyłka dotarła błyskawicznie od wpłaty za dostawę do mnie w 2,5 dnia. Ja jestem zadowolony z usług sklepu Makieciarz i staję w jego obronie.
-
- Kontakt:
Robcio 1910 popieram wniosek o zbanowanie tego wuja,chamstwo nie może być tu tolerowane ,ciekawe czy ten munrol powiedział by Ci to w oczy ,ale nie sądzę .
- Robcio1910
- Kontakt:
Witam wszystkich Forumowiczów bez jednego:
Na jakiej podstawie sądzisz "nieszanowny" "pseudo kolego" takie farmazony?!
Żądam od Admina zbanowanie tego ...
[obaj dyskutanci nagrodzeni, możecie sobie na PW wyjaśnić co tam chcecie, ale nie tu w wątku]
To, że Piotr wywiązuje się z realizacji moich zamówień prawie bez problemów posądzasz mnie o [ciach].
Żądam przeprosin, inaczej sprawę zgłoszę do prokuratury o pomówienie ...
Nie pozdrawiam tego autora poprzedniego wpisu ...

Co za bezczelność, jak można takie rzeczy pisać ...Miałem olać i nie pisać, ale wkurza mnie, jak Robco1910 bezkrytycznie wchodzi do [ciach] ...

Na jakiej podstawie sądzisz "nieszanowny" "pseudo kolego" takie farmazony?!

Żądam od Admina zbanowanie tego ...

To, że Piotr wywiązuje się z realizacji moich zamówień prawie bez problemów posądzasz mnie o [ciach].

Żądam przeprosin, inaczej sprawę zgłoszę do prokuratury o pomówienie ...
Nie pozdrawiam tego autora poprzedniego wpisu ...

-
- Kontakt:
Miałem olać i nie pisać, ale wkurza mnie, jak Robco1910 bezkrytycznie wchodzi do [ciach]. Po wielu przesyłkach, przeważnie niekompletnych i reklamowanych przeze mnie z dużą cierpliwością, odpuściłem. Po ostatnim zamówieniu reklamowałem wadę jednego zestawu, który następnie wrócił naprawiony jedynie częściowo. Bym to przełknął, ale reklamowałem równocześnie brak zamówionej i opłaconej pozycji, za którą w swojej głupocie zapłaciłem nawet dwa razy i dwa razy jej nie otrzymałem. Przez prawie rok widziałem, jak dwie "moje" sztuki wciąż widniały na stanie, aż ktoś je obie jednocześnie kupił. Postanowiłem olać sklep w taki sam sposób, jak jego właściciel olał mnie, choć to kosztowne wyjście. Cóż, nauka warta każdych pieniędzy, a honor od nich ważniejszy. No offense, jak mówili starożytni Rosjanie.
- Robcio1910
- Kontakt:
Ponownie udane zakupy ... z dostawą do domu
Dziękuję Piotrek
Pozdrawiam

Dziękuję Piotrek
Pozdrawiam
- dudek120
- Kontakt:
Muszę to napisać!
Ja właśnie wciąż jestem mało przytomny po szoku, jakiego doznałem! Otóż zamówienie złożyłem jak to ja, w nocy, z 24 na 25 września, 26 było w trakcie realizacji, 28 ponownie podobny mejl. Wczoraj (01.10.) wysłane z samego rana, dziś przed 13-stą było u mnie! Zapłaciłem za przesyłkę ekonomiczną, bo pomyślałem, że priorytet nie ma sensu w tym sklepie, przecież i tak będę czekał ze dwa tygodnie (ha ha, Piotrek, wybacz, ale tak to na ogół wygląda). Jednak wyjątkowo szybko towar do mnie dotarł. I choć już kiedyś miałem przesyłkę od Piotra całkiem szybko, to tym razem przebił nawet Modelmanię i k@czyńskiego! Stąd właśnie ten post. Należy się, a co!
Piotrek, gratuluję i oby tak dalej. A właśnie składam kolejne zamówienie... .
td
Ja właśnie wciąż jestem mało przytomny po szoku, jakiego doznałem! Otóż zamówienie złożyłem jak to ja, w nocy, z 24 na 25 września, 26 było w trakcie realizacji, 28 ponownie podobny mejl. Wczoraj (01.10.) wysłane z samego rana, dziś przed 13-stą było u mnie! Zapłaciłem za przesyłkę ekonomiczną, bo pomyślałem, że priorytet nie ma sensu w tym sklepie, przecież i tak będę czekał ze dwa tygodnie (ha ha, Piotrek, wybacz, ale tak to na ogół wygląda). Jednak wyjątkowo szybko towar do mnie dotarł. I choć już kiedyś miałem przesyłkę od Piotra całkiem szybko, to tym razem przebił nawet Modelmanię i k@czyńskiego! Stąd właśnie ten post. Należy się, a co!
Piotrek, gratuluję i oby tak dalej. A właśnie składam kolejne zamówienie... .
td
-
- Kontakt:
A ja czekam na zamówienie od marca.
W momencie zakupów wszystko było dostępne .
W momencie zakupów wszystko było dostępne .
- daraśekp
- Kontakt:
Po raz kolejny, wielkie dzięki Piotrowi, za pomoc w zakupach spoza oferty sklepu.
Pozdrawiam, Dariusz
Pozdrawiam, Dariusz