BARDZO PRZEPRASZAMY ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ. JEST NAM PRZYKRO, ŻE TAK SIĘ STAŁO.

Załączone fotki pokażą to czego nie chcemy wam wysłać. Ręce nam opadły jak to dostaliśmy.
Moderator: mod-Tabor
Moja leży i czeka na dźwięk ale z ciekawości założę dekoder i sprawdzę czy to zaraza czy pojedyncze przypadki pisków. Ja wrzucę Kuehna ....ko20 pisze:Niestety ale machanie plytka elektroniczna w kazda strone, rozny stopien przykrecenia, az do utraty kontaktu, nic nie zmienia
Potwierdzam. Do mnie z Czech też taka przyjechała...przemcol pisze:Też tak macie? [...]
Dzięki. Jak tylko dojedzie do mnie moja SU ti sie zgłoszę po zestawRanger pisze:Przydziały do wyboru, na kalkach ich nie ma bo było by pól strony B5.
W instrukcji (tej co dostałem razem z SU46) tez nie ma tych części .....przemcol pisze:Ja otrzymałem model z ostatniego wypustu bez gniazd sterowania i stopni na wózkach. Są tylko otwory.
Tak. Daty napraw rew. naWojtek_Kraków pisze:Ranger a kalki też masz na IVep?
ko20 pisze:Bo to trwa i kosztuje. I w przypadku firmy MTB nie daje żadneh garancji że następna sztuka byłaby OK.
Ja również nie mam tych części. Za to dostałem aż 8 trąbek - 4 czarne i 4 w kolorze dachuprzemcol pisze:Ja otrzymałem model z ostatniego wypustu bez gniazd sterowania i stopni na wózkach. Są tylko otwory.
Nie ich w woreczku z częściami ani w pudełku.![]()
Bo to trwa i kosztuje. I w przypadku firmy MTB nie daje żadneh garancji że następna sztuka byłaby OK.piotrek092 pisze:Zastanawiam się czemu nie reklamujecie wadliwych produktów ,tylko grzebiecie sami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości