PC1

Tb1

Oświetlenie kabiny

Zostało się jeszcze poustawiać niektóre CV.
CDN...
Moderator: mod-Moja TT
Jakby troszkę miejsca się znalazło to mógłbym coś tam przygotować, a nawet teoretycznie Ci co by chcieli mogliby podłubać.Borczy pisze:I właśnie wiedzy o takich rzeczach chciałbym trochę łyknąć na warsztatach.
Jak pisałem wcześniej - to relikt przeszłości.JarUs pisze:Przy krawędzi dachu są podobne elementy, tylko pomalowane na czarno.
To po prostu inny typ mocowania sygnałów - bardziej współczesny. A kwestia, który sygnał za ich pomocą wyświetlisz, jest już drugorzędna.JarUs pisze:Na tymwagonie uchwyty latarni są czarne, a na dole są uchwyty na Pc4...
Przy krawędzi dachu są podobne elementy, tylko pomalowane na czarno.T_Domagalski pisze:Te czerwone elementy to uchwyty latarni.
Tu masz zdjęcie wagonu z poręczą najbardziej odpowiadającą modelowi Tilliga (pełna blacha zamiast ażurowej poręczy):Century pisze:Celuje w epokę IIIC, czyli tak jak sądziłem powinienem powiesić je na wysięgnikach, ale to wiąże się z przebudową poręczy a tego by chciał uniknąć, tym bardziej, że musiało być to dość wytrzymałe rozwiązanie - a nie tylko patrz i podziwiaj...
A która to ma być epoka?Century pisze:Jednak nie mogę się zdecydować które miejscu będzie lepsze...
Obstawiam że przez okienka nie będzie tego widać.Domiss pisze:Wydruk wygląda tak sobie (warstwy z wydruku), ale efekt końcowy - super. Zrób sobie otwór w podłodze w którejś z ubikacji, to będzie łatwiej schować przewody do ewentualnego oświetlenia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości