Dzięki za te wózki.
Pozdrawiam Leszek
Moderator: mod-Moja TT
...Mistrz Fred wykuł dla mnie w swym warsztacieaviaTTor pisze:A gdzie kupiłeś?
Wczoraj Piotr dał podejrzeć Pm2 w budowie - lodzio miodziopiotrek092 pisze:Nie chce śmiecić twojego wątku, ale Pm 2 robi się, jest kocioł, budka, podwozie. Da się zrobić na 01. Wezmę na giełdę.
Easa malowałem primerem Den Braven, czerwony ze sprayu - do metalu i plastiku. Farba spuszczona do, słoiczka, odgazowana i do aerografu hejaPawelec pisze:Mam pytanie, a jakim kolorem malowałeś węglarkę. Mam na myśli w odpowiednik RAL lub którąś z farb akrylowych (Pactra itp.)?Borczy pisze:Nie wytrzymałem i musiałem podłubać![]()
Wagon z SDV jako baza, oznaczenia PCC Rail S.A.......kolejny do składu Szczakowej
IMG_20171226_185139-816x612.jpg IMG_20171226_185119-816x612.jpg
p.s Kaleczki od Freda
Borczy pisze:Easa malowałem primerem Den Braven, czerwony ze sprayu - do metalu i plastiku ( RAL nie podany, po prostu primer red). Farba spuszczona do, słoiczka, odgazowana i do aerografu hejaPawelec pisze:Mam pytanie, a jakim kolorem malowałeś węglarkę. Mam na myśli w odpowiednik RAL lub którąś z farb akrylowych (Pactra itp.)?Borczy pisze:Nie wytrzymałem i musiałem podłubać![]()
Wagon z SDV jako baza, oznaczenia PCC Rail S.A.......kolejny do składu Szczakowej
IMG_20171226_185139-816x612.jpg IMG_20171226_185119-816x612.jpg
p.s Kaleczki od Freda. Krycie super, żadnych niespodzianek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości