Będzie BAAAAAARDZO DŁUUUUUUUUGI most przez wodę by je połączyćSkała pisze:Dwa pierwsze moduły zostały w Szczecinie. W Dani (...) dwa kolejne moduły.

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Będzie BAAAAAARDZO DŁUUUUUUUUGI most przez wodę by je połączyćSkała pisze:Dwa pierwsze moduły zostały w Szczecinie. W Dani (...) dwa kolejne moduły.
pomalować na szaro
Dotacje przyznano no i jest nowa nawierzchnia. Starą zerwałem i zrobiłem nową.położyć asfalt (w ramach dotacji z UE)
Jak dla mnie może być i 10 tylko po co??Jedna na moduł o długości 90cm to trochę za mało. Min 2. Może i skrzynki są przesztywnione, ale co to szkodzi.
Jedna na moduł o długości 90cm to trochę za mało. Min 2. Może i skrzynki są przesztywnione, ale co to szkodzi....ale z liczbą wręg to przesada. Wystarcza jedna, centralnie..
Są przepusty, tylko na zdjęciach ich nie widać.Szykuje się też przejazd, ale ponieważ po obu stronach nasypu są bardzo wyraźne rowy - to droga powinna być wyposażona w przepusty
wieża antypożarowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość