Moderator: mod-Galeria
Może testowali farbę ANTY_BRUDOWĄdudek120 pisze:... prostokątne łaty, których brud zdaje się nie imać
Mysle, ze to ci sie moze przydac: Tropem wielkiej płyty.biegacz67 pisze:Dziękuje już to widziałem, to troszeczkę za mało.
Chcę odwzorować budowę osiedla mieszkaniowego
z czasów socjalistycznej Polski.
Zajrzyj TU i następne.biegacz67 pisze:ps. Poszukuje planów budynków z wielkiej płyty tzn bloków,
lub jakiś zdieć mogą być widokówki. Najlepiej zdięcia z
budów osiedli z 70-80 lat.
No może i tak. Ale to i tak czegoś takiego nie tłumaczy. To zdjęcie zrobiłem w Wiedniu i akurat tam BR101 jako lokomotywa składów zmiennokierunkowych wystepowała sporadycznie. Na tym konkretnym zdjęciu to skład ze szwajcarskimi wagonami sypialnymi. Składy zmiennokierunkowe (co oczywiste) najczesciej obsługiwały austriackie Taurusy, w przypadku których z takim "zapuszczeniem" sie nie spotkałem.Charakterek pisze:Te loki pracują w systemie push - pull. Na takiej trasie pociąg zmienia kierunek jazdy. Wystarczy deszcz i z pantografu oraz za lokiem jest taki czad, że głowa boli. Po 200 km eygląda ona właśnie mniej więcej tak...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość