Moderator: mod-Imprezy
Możesz zdradzić kolegompiotrek092 pisze:...rumuna po usprawnieniach układu napędu...
Pan B. nie jest tajemniczy, bo nawet był w listopadzie na giełdzie. A rok temu podczas pokazu makiety dopytywał się o... spis modułówBorczy pisze:Nie wiem co było w przeszłości i kto to był tajemniczy prezes B ....
Obecna forma warsztatów zaczyna być nudna, jeden pokazuje reszta patrzy i tyle....Ze strony Stacji Muzeum liczyłem na trochę większe zaangażowanie od strony marketingowej i PR. Z pewnością ogranicza ich budżet ale nie mnie to oceniać.Nie działa to jak należy i chętnych brak.
Przy okazji imprezy z modułami w październiku była poruszana ta kwestia podczas części integracyjnej na której akurat nie byłeś.Borczy pisze:Przyznam szczerze, że na chwilę obecną, biorąc pod uwagę frekwencję wolę zaprosić na Tarchomin 2-3 osoby i możemy tworzyć. Mam miejsce gdzie można spokojnie magazynować moduły czy narzędzia.....
W obecnych warunkach trudno zrealizować coś więcej. Tematyka i forma warsztatów jest ograniczona faktem, że najpierw trzeba przywieźć wszystkie klamoty (włącznie z przedłużaczami i lampkami) do Muzeum, a potem zabrać je do domu i to tak, żeby przy okazji nie zniszczyć efektów swojej pracy, np. niedoschniętej farby/kleju.Borczy pisze:Obecna forma warsztatów zaczyna być nudna, jeden pokazuje reszta patrzy i tyle...
Może to taka sugestia, bo jak najbardziej do "prezesa B..." pasuje prezes BorczyBorczy pisze:... tajemniczy prezes B ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości