wicy pisze:Ładnie ci to idzie, kolego.
Choć brudzenia nie lubię jak nie wiem co, to jednak czapka z głowy za wykonanie.

Moderator: mod-Makieta
wicy pisze:Ładnie ci to idzie, kolego.
Choć brudzenia nie lubię jak nie wiem co, to jednak czapka z głowy za wykonanie.
[Katalog Vallejo.Catalogue.2017.01]Wojtek_Kraków pisze:Cenne info;)
Cenne info;)T_Domagalski pisze: złoty lakier do paznokci "Wibo" okazał się doskonały do pomalowania ramek okien w boczniakach BTTB.
Ja aerografu nie pozwalam ruszać. Ale pędzelki i chemia znika mi regularnie.Borczy pisze:Żona jak zobaczyła nowy aerograf Borczego to zafundowała sobie domową fabrykę do robienia paznokci![]()
Trudniejsze niż malowanie modeli. Wiem coś o tymBorczy pisze:Tadeusz, i tu Cię zaskoczę. Żona jak zobaczyła nowy aerograf Borczego to zafundowała sobie domową fabrykę do robienia paznokci. Będą i lakiery
Kiedyś zrobiłem. Łatwo nie było ale się da.T_Domagalski pisze:Biorąc pod uwagę wielkość tych detali, jest to raczej niewykonalne. Można by co najwyżej podpytać żony, czy nie ma na stanie "neonowych" lakierów do paznokci i nimi machnąć światełka...
Tadeusz, i tu Cię zaskoczę. Żona jak zobaczyła nowy aerograf Borczego to zafundowała sobie domową fabrykę do robienia paznokciT_Domagalski pisze:Biorąc pod uwagę wielkość tych detali, jest to raczej niewykonalne. Można by co najwyżej podpytać żony, czy nie ma na stanie "neonowych" lakierów do paznokci i nimi machnąć światełka...Można by tylko światła i migacze zrobić z czegoś kolorowego przeźroczystego.
Biorąc pod uwagę wielkość tych detali, jest to raczej niewykonalne. Można by co najwyżej podpytać żony, czy nie ma na stanie "neonowych" lakierów do paznokci i nimi machnąć światełka...Można by tylko światła i migacze zrobić z czegoś kolorowego przeźroczystego.
Tak dajesz do przodu, że też będę się Ciebie radziłBorczy pisze:
Darek, dzięki za porady. Okazały sie bardzo cenne
Darek, dzięki za porady. Okazały sie bardzo cennedaraśekp pisze:Gdyby stały na torach, jeden za drugim, to jak w realuBorczy pisze:Pierwszy dzień z aerografem![]()
IMG_20170802_191337-816x612.jpg![]()
Życzę całego tak udanego składu
Gdyby stały na torach, jeden za drugim, to jak w realuBorczy pisze:Pierwszy dzień z aerografem![]()
IMG_20170802_191337-816x612.jpg
To spróbuję ale na wagonie ,na ktorym jak nie wyjdzie to się nie rzucę pod pociągMaciej pisze:PiknieBorczy pisze:Pierwszy dzień z aerografem![]()
IMG_20170802_191337-816x612.jpgA jak byś chciał żeby węgla nie kradli - mleko z białej farby wykonaj i po prostu pędzlem chlap
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości