Modelmania / www.modelmania.com.pl
Moderator: mod-Giełda
- Borczy
- Kontakt:
Re: Modelmania / www.modelmania.com.pl
Ja jedynie konwersuję z Panią Dorotą i wszystko jest w jak najlepszym porządku
. Nie ma opcji żeby nie pomogła.

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
No to chłopie "nabiłeś piany" na ForumTT za marne 50 zł i sprawy które zostały wyjaśnione!!!Wojtek_Kraków pisze:
Tak czy siak temat w końcu udało się jakoś załatwić.
Paczka wysłana a modelmania przystała na zwrot reszty kosztów lub wykorzystanie na dalsze zakupy.
Oby mniej takich sytuacji na przyszłość bo na prawdę zawsze sobie ceniłem ten sklep.

- piottrw
- Kontakt:
Oj tak, zapłata po skompletowaniu zamówienia lub dostępnej częci, nigdy przed
- tydzial
- Kontakt:
Chłopie ja zamawiam tylko w MM bo na innych się zawiodłem a MM odznaczam płatność po skompletowaniu ,a jak coś nie jest osiągalne to leży aż się pojawi a pozostałe wysyłają za pobraniem i nie to że nie mam zaufania ale to najlepsza forma zakupu nieco droższa ale bez problemowa i jak mówią(co do wcześniejszej płatności) nadgorliwości gorsza od faszyzmu.
-
- Kontakt:
Takie czasy...piottrw pisze:(...) podkładka musi być.
- piottrw
- Kontakt:
To dobrze, bo obsługa w tym sklepie zawsze była na najwyższym poziomie.
U mnie w firmie im więcej nowoczesnych urządzeń tym więcej papieru schodzi, bo podkładka musi być.
U mnie w firmie im więcej nowoczesnych urządzeń tym więcej papieru schodzi, bo podkładka musi być.
-
- Kontakt:
piottrw pisze:Też zamawiałem części, potem korygowałem telefonicznie, to co było na stanie wysłane, to co brakije czeka dalej. Preferuję zawsze o ile to możliwe kontakt telefoniczny lub osobisty. Może mail nie doszedl bo uznany za spam.
Mnie niestety życie i praca nauczyły - nie masz czegoś na piśmie to nie istnieje.Maciej pisze: A może wystarczy tylko zadzwonić - tam też są tylko ludzie.
"Ten się nie myli, kto nic nie robi
lepiej coś robić, popełniając nawet błędy, niż nic nie robić."
Po drugie żyjemy w XXI w.
Dziwnym trafem okazało się że dziś zostaje do mnie wysłana paczka.
Pani Dorota odpisała że nie było jej w pracy a inni pracownicy nie mają dostępu do skrzynki.
Może to i prawda ale jeszcze w kwietniu odpisywał pan Adam...
Tak czy siak temat w końcu udało się jakoś załatwić.
Paczka wysłana a modelmania przystała na zwrot reszty kosztów lub wykorzystanie na dalsze zakupy.
Oby mniej takich sytuacji na przyszłość bo na prawdę zawsze sobie ceniłem ten sklep.
- piottrw
- Kontakt:
Też zamawiałem części, potem korygowałem telefonicznie, to co było na stanie wysłane, to co brakije czeka dalej. Preferuję zawsze o ile to możliwe kontakt telefoniczny lub osobisty. Może mail nie doszedl bo uznany za spam.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
A może wystarczy tylko zadzwonić - tam też są tylko ludzie.Wojtek_Kraków pisze:Niestety tym razem niepochlebna opinia. (...)
Niestety tak jak pisałem wyżej zero odpowiedzi.
I nie chodzi o to, że nie są w stanie zrealizować zamówienia na artykuły, które mają na stronie lecz o olewające podejście do klienta.
"Ten się nie myli, kto nic nie robi
lepiej coś robić, popełniając nawet błędy, niż nic nie robić."

-
- Kontakt:
Niestety tym razem niepochlebna opinia.
Zaznaczę że wszystkie poprzednie zakupy (na prawie 2000zł) były udane i nie było problemów.
Niestety teraz jest inaczej.
Złożyłem zamówienie 29 lipca i do dziś nie doczekałem się na realizację.
Ostatnimi czasy kontakt mailowy bardzo słaby. Odpisują po paru dniach lub tak jak na ostatniego maila sprzed tygodnia wcale.
Zamówienie bardzo nieduże na kilka części (w sumie 50 zł).
Na swoim sklepowym profilu widzę że większość rzeczy już zgromadzili do zamówienia.
Pozostały dwie, z której jedna zmieniła numer części a druga już nie jest dostępna u producenta.
Poprosiłem żeby wysłali to co mają a resztę rozliczyli oddając kaskę na konto albo zaproponowali coś innego z asortymentu - zwłaszcza że wiszą mi jeszcze 10 zł za koszty reklamacji (pamiętny wagon ze źle wklejonym oknem, o którym pisałem na forum) o czym chyba zapomnieli. W sumie 40 zł.
Najśmieszniejszym jest fakt, że ja zwykły "Kowalski" bardzo szybko byłem wstanie ustalić z panem Andrzejem z AMC co może być zamówione a co nie, a Modelmania nie jest wstanie tego zrobić przez prawie dwa miesiące.
Wygląda to po prostu na to, że jak zostawiasz zamówienie na ileś set zł to jest ok a jak potrzebujesz parę pierdół to Cię mają w pompce.
I nie chodzi o to, że nie są w stanie zrealizować zamówienia na artykuły, które mają na stronie lecz o olewające podejście do klienta.
Nie przekreślam ich ale na pewno następnym razem mocno się zastanowię jak będę u nich coś zamawiał.
Zaznaczę że wszystkie poprzednie zakupy (na prawie 2000zł) były udane i nie było problemów.
Niestety teraz jest inaczej.
Złożyłem zamówienie 29 lipca i do dziś nie doczekałem się na realizację.
Ostatnimi czasy kontakt mailowy bardzo słaby. Odpisują po paru dniach lub tak jak na ostatniego maila sprzed tygodnia wcale.
Zamówienie bardzo nieduże na kilka części (w sumie 50 zł).
Na swoim sklepowym profilu widzę że większość rzeczy już zgromadzili do zamówienia.
Pozostały dwie, z której jedna zmieniła numer części a druga już nie jest dostępna u producenta.
Poprosiłem żeby wysłali to co mają a resztę rozliczyli oddając kaskę na konto albo zaproponowali coś innego z asortymentu - zwłaszcza że wiszą mi jeszcze 10 zł za koszty reklamacji (pamiętny wagon ze źle wklejonym oknem, o którym pisałem na forum) o czym chyba zapomnieli. W sumie 40 zł.
Najśmieszniejszym jest fakt, że ja zwykły "Kowalski" bardzo szybko byłem wstanie ustalić z panem Andrzejem z AMC co może być zamówione a co nie, a Modelmania nie jest wstanie tego zrobić przez prawie dwa miesiące.
Wygląda to po prostu na to, że jak zostawiasz zamówienie na ileś set zł to jest ok a jak potrzebujesz parę pierdół to Cię mają w pompce.
Nie przekreślam ich ale na pewno następnym razem mocno się zastanowię jak będę u nich coś zamawiał.
-
- Kontakt:
No, to teraz praktycznie do sklepu wchodzisz z peronu 

- Borczy
- Kontakt:
ArturSchŁ pisze:... nowy sklep znajduje się bezpośrednio przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz i nie trzeba już perpedes ....przez pół Wrzeszcza.

- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Może warto dodać, że nowy sklep znajduje się bezpośrednio przy dworcu Gdańsk Wrzeszcz i nie trzeba już perpedes ....przez pół Wrzeszcza.krzysztof pisze:.... informacja o przeprowadzce.

- krzysztof
- Kontakt:
dla odwiedzających sklep stacjonarny ważna informacja o przeprowadzce.
http://www.modelmania.com.pl/newsdesk_i ... esk_id=618
no i jak zwykle tylko polecać ten sklep - ja jestem BARDZO zadowolony z bycia ich klientem
http://www.modelmania.com.pl/newsdesk_i ... esk_id=618
no i jak zwykle tylko polecać ten sklep - ja jestem BARDZO zadowolony z bycia ich klientem
- piottrw
- Kontakt:
Chyba tak bo za promocyjnego lotosa i chłodnię rabacik naliczony.
Sklep oczywiście na duży +. Po zakupach osobistych czas na zakupy wysyłkowe.
Polecam
Sklep oczywiście na duży +. Po zakupach osobistych czas na zakupy wysyłkowe.
Polecam