Można tak powiedzieć, a to dlatego tyle czasu trwało bo 3 razy poprawiałem projekt, i kilka razy sklejałem model od nowa.Misiek pisze:Podpowiedz mi, bo się chyba pogubiłem. Tydzień nad tym pracowałeś?

Moderator: mod-Tabor
Można tak powiedzieć, a to dlatego tyle czasu trwało bo 3 razy poprawiałem projekt, i kilka razy sklejałem model od nowa.Misiek pisze:Podpowiedz mi, bo się chyba pogubiłem. Tydzień nad tym pracowałeś?
Pewnie masz rację, ale jak nie sprawdzę to nie będę wiedziałBorczy pisze:Ten budynek chyba najlepiej wygląda w kolorach w jakich jest w rzeczywistości.
ale śmietnik wyszedł Tobie wzorcowowomo pisze:Przerabiam kamienicę na szkołę albo przedszkole. Kusi mnie też dom starości dla kolejarzy. W sam raz przy torach ...
Jarek niestety na czerwono to po jednej sztuce. Pędzelek i do przodu ...
Całkiem ciekawie robi robotę styrodur jako pędzel. Wypróbowałem przy jakimś tam kawałku muru z plastiku. Pomalowałem na szaro wypełniając kolorem zaprawę między cegłami. Jak wyschło wyciąłem z różowego styroduru niby szpechelkę niby pędzel, naniosłem trochę farby pędzlem na styrodur i przeciągnąłem po murze. Cegły pokryły się farbą a zaprawa pozostała w szarości.womo pisze:Ty się ciesz, że swojej cegły nie musisz malować![]()
No po prostu masakra, jestem bliski zrobienia budynku jednak w jednym kolorze![]()
Dobrze, że płot ma być tylko jednokolorowy
Proszę bardzo.Slawek77 pisze: Zdjęcie mogę porwać ?
Chyba wszyscy woleliby trochę dłużej niż 20 latSlawek77 pisze:...model kartonowy przetrwa xx pewnie lat
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości