Moderator: mod-Tabor
Nie mam jeszcze swojej, więc to trochę wróżenie z fusów, ale przyjrzyj się układowi przeniesienia prądu z szyn do dekodera, możliwe, że w jedną stronę blaszki prawidłowo przekazują napięcie, a w przeciwną stronę "iskrzą" (niekoniecznie z rozbłyskami)pamelar pisze:... lokomotywa pieknie jeździ w jedna stronę, natomiast w drugą co chwila sie zatrzymuje i rusza. tak jakby sie dekoder resetował co chwilę.
A to pół godziny! To zabudowane koło zamachowe zrobiło na mnie ogroooomne wrażenie!ArturSch pisze:No daj się NACIESZYĆCharakterek pisze:... całość w mniej jak 2 minuty...
Może samą BUDĘCharakterek pisze:... albo mi doślą to małe coś, albo całą lokę.
Zaraz, muszę zobaczyć jak toto się rozbiera. Poza tym jedna z moich 86 będzie reklamowana... Pani źle coś włożyła i urwała takie małe coś. I albo mi doślą to małe coś, albo całą lokę. Choć bym wolał tylko to małe coś, bo loki jeżdżą idealnie!!!ArturSch pisze:Charakterekpamelar pisze:z instrukcji wynika, że nawet gniazdo jestCzekamy na zdjęcia
To typowa przypadłość analogów z LED. Poprostu SEM silnika generuje ujemne szpilki, które powodują rozbłyski LEDa do tyłu. Gdyby choć było czerwone tylnie, to by ten efekt był niezauważalny.pamelar pisze:- przy jeździe do przodu od czasu do czasu pobłyskuje tylne oświetlenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości