Jest tu widoczny ?golab pisze:mam uwagę do fragmentu dachu widocznego na zdjęciach modeli. Chodzi o miejsce po prawej stronie górnego reflektora. To jakiś babol na dachu ? Niedoróbka ? Czy może tak ma być ? To samo widzę na modelu 43.

Moderator: mod-Tabor
Dokładnie EP05-25 po zakończeniu modernizacji pracowała od czerwca 1976 do lipca 1989, gdy została skreślona ze stanu i następnie pocięta w Morawicy.przemcol pisze:Patrząc na malowanie i krany.RoberTT pisze:....w jakiej konkretnie epoce są zapowiadane pomarańczowe EP- 05-16 i EP-05-25...
EP05-25 ep IVb/c.
Patrząc na malowanie i krany.RoberTT pisze:....w jakiej konkretnie epoce są zapowiadane pomarańczowe EP- 05-16 i EP-05-25...
Tadziu, w zestawie są elementy do montażu, m.in. trąbki na wytłoczce plus malowane pod kolor dachu, haki, węże, wycieraczki, dwa krótkie pomosty na dach po stronie instalacji elektrycznejtydzial pisze:Co do EP05 to bym nie przesadzał brak trąbek malowany pasek nijaki brak kilku opisów ogólnie nie jest zła moje przeróbki bobiny mi bardziej leżą .
Dzięki za foty.....kaine pisze:To ja jeszcze podlinkuje kilka zdjęć:
Do galerii bo mam jakiś problem z wrzuceniem tutaj linków z obrazkami
EP 05
Model jest fajny i bogaty w detale, pantografy są bardzo delikatne ale zarazem fajne
Użytkownicy przeglądający to forum: Adamczewski i 1 gość