Wojtek_Kraków pisze:Mogę być Twoim testerem i sklejać modele przed zatwierdzeniem do sprzedaży;))
Przydała by się taka osoba, lecz musiała by być z moich okolić, a dlaczego ? bo i tak najpierw muszę posklejać kilka modeli zanim zrobię instrukcję, a bez instrukcji raczej nikt by tego nie posklejał.
Ja rysuję etapami, i od razu sklejam, po sklejeniu całego modelu to sam mam problem posklejać kolejny, i muszę patrzeć na model testowy, i przypatrywać się jak go sklejałem.
markom pisze:++Sklep++ całkiem przyjemnie to wygląda Sławko

Przechodzi się intuicyjnie, czytelnie i bezproblemowo.
Musisz podgonić asortyment, bo półki świecą pustkami

Jeszcze minie kilka ładnych dni zanim półki zapełnią się.
Marek a powiedz mi, jak z szybkością strony ? działa ok czy zamula ?
Mam dobre łącze i niski ping lecz jak wolno otwiera strony to wina będzie po stronie terminala www
Added in 3 minutes 10 seconds:
bankier pisze:Ja jednak postawiłbym na nasze swojskie klimaty - jakoś ta grafika rodem zza Odry mi nie pasuje. I nie chodzi o pobudki patriotyczne ale o target bowiem Sławku Twoje produkty to infrastruktura PKP jakiej nie znajdziesz nigdzie indziej. Jeśli byłbym laikiem po wejściu na stronę wziąłbym sklep za kolejnego importera Ałhangena czy Kibri

Musisz pokazać to co masz najlepszego

Jeśli chodzi o grafikę na pierwszej stronie, to jest tymczasowa, jak tylko zdobędę lub zrobię zdjęcie moich produktów to będzie zmieniona.
Na razie zdjęcia mam kiepskie, jak tylko znajdę więcej czasu to pobawię się ze zdjęciami.