Moderator: mod-Elektryka i DCC
Mam stałe ip więc jak będziesz miał jutro czas to możemy się tym pobawić, do tego mogę zrobić kilka kamer ustawionych na makiecie tak by można było widać całą makietę.wicy pisze:Z sieciami można wszysytko
Musiałbyś mieć stały, pubnliczny IP i otworzyć port z21 na routerze.
Jeżeli zapakują jako gift, jak dekodery z innego watku...Slawek77 pisze:A tu mamy ja taniej pod warunkiem jak nie wejdzie na cło
No, na pewno nie, podłączając bezpośrednio. Wystarczy Graetz, elektrolit i scalony stabilizator, wszystko na pająku.Slawek77 pisze:Więc w jaki sposób można podłączyć ją pod tory tak by je nie spalić ?
Kamera ma zasilanie Zasilanie: 2.7V-3.6Vwicy pisze:... da się jeszcze trochę uszczknąć z rozmiaru wywalając obudowę i akumulator, prąd ciągnąc z torów.
Do tego pewnie da się jeszcze trochę uszczknąć z rozmiaru wywalając obudowę i akumulator, prąd ciągnąc z torów.Samowarek pisze:Całość kamera,nadajnik,antena i zasilanie (połaczenie Wi-Fi) odbiór smartfon,tablet ,laptop i całość w 3x3.5cm to czego Ty szukasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości