Do łodziaków.

Cała reszta o naszej skali

Moderator: mod-Ogółem

ODPOWIEDZ
cichonęk
Kontakt:

Re: Do łodziaków.

Post autor: cichonęk »

Ale w momencie ukazania się Ok1-359 na rynku w Drim kosztował ok. 1450zł, sam miałem ten model w ręku i się zastanawiałem nad kupnem. Cenę można było negocjować do ok. 1400zł, tak więc sądzę, że obecna cena jest "promocyjna" w stosunku do początkowej. Poza tym mają obecnie szutrówkę (Tillig-17501) w cenie 99zł i nie zmienili ceny na wyższą, tak jak to miało miejsce w Modelmanii wraz ze wzrostem kursu euro.
Awatar użytkownika
wicy
Kontakt:

Post autor: wicy »

cichonęk pisze:Witam, tak naprawdę Drim to jedyny sklep w Łodzi, który ma w swojej regularnej ofercie TT - pozdrawiam
Sklepu nie ma nawet w forumowym wykazie, ale może to i lepiej bo niby "Jedyny taki", ale aż nóż się w kieszeni otwiera na stosowane chwyty marketingowe.
Towar po wirtualnym podniesieniu ceny sprzedawany jako promocja w cenie dokładnie takiej jak sprzed dwóch miesięcy. Myślałem, że takie rzeczy tylko w Tesco, a tu proszę....
Do Pułtuska będę jeździł, ale moja noga w tym sklepie nie postanie!
Awatar użytkownika
wlodar
Kontakt:

Post autor: wlodar »

O ile się nie mylę, to właścicielem jest firma Drim, natomiast istotnie - sprzedawcą jest ten sam brodaty pan Marian, który prowadził sklep na Nowomiejskiej. :D
Awatar użytkownika
biegacz67
Kontakt:

Post autor: biegacz67 »

Czy właścicielem tego sklepu nie jest czasem gość który prowadził sklep przy Placu Wolności na ulicy Nowomiejskiej ?
Dziękuje za szybką odpowiedz.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2012, 09:26 przez biegacz67, łącznie zmieniany 2 razy.
cichonęk
Kontakt:

Post autor: cichonęk »

Witam, tak naprawdę Drim to jedyny sklep w Łodzi, który ma w swojej regularnej ofercie TT - pozdrawiam
Awatar użytkownika
przemcol
Kontakt:

Post autor: przemcol »

W Łodzi tory modelowe kupowałem tym sklepie.
Najlepiej zadzwoń i zapytaj czy mają to co potrzebujesz. W sklepie bardzo miła i fachowa obsługa.
Awatar użytkownika
biegacz67
Kontakt:

Do łodziaków.

Post autor: biegacz67 »

Witam,

Może koledzy modelarze orientują się czy w jakimkolwiek z łódzkich sklepów modelarskich są dostępne rozjazdy modelowe Tilliga. Dawniej ciężko było z czymkolwiek. Męczą mnie już te opłaty za przesyłkę. Czasami koszt przesyłki jest równy zakupionej części. Będę niedługo w Łodzi to bym coś przy okazji kupił.

pozdrawiam biegacz67.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2012, 09:25 przez biegacz67, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogółem”