niegolab pisze:Czy w MM indywidualny rabat nalicza się też na modele będące w promocji/wyprzedaży ?
Modelmania / www.modelmania.com.pl
Moderator: mod-Giełda
- krzysztof
- Kontakt:
Re: Modelmania / www.modelmania.com.pl
- golab
- Kontakt:
Czy w MM indywidualny rabat nalicza się też na modele będące w promocji/wyprzedaży ?
- Zbyszek Zajner
- Kontakt:
Po raz kolejny nie zawiodłem się na zakupach w MM. Miła obsługa, wszystko bezproblemowo i uprzejmie. Aż miło. Pozdrawiam załogę MM. Na pewno wrócę na zakupy do MM.
- womo
- Kontakt:
A u mnie się poślizneli na pierdołach.
Okazało się, że nie odkładają zamówienia tylko ono sobie leży na półce i czeka aż dojdzie to czego nie ma. A że u mnie szło i szło i dojść nie mogło to zabrakło pierdoły za 7 zeta bo się z półki sprzedało i nie przyszło nowe.
Teraz wiem, że jak jest to niech wysyłają 2 czy 3 razy ale nie ma co czekać na skompletowanie bo można się nie doczekać ...
Ale pozatym obsługa info kontakt jak zawsze plus.
Okazało się, że nie odkładają zamówienia tylko ono sobie leży na półce i czeka aż dojdzie to czego nie ma. A że u mnie szło i szło i dojść nie mogło to zabrakło pierdoły za 7 zeta bo się z półki sprzedało i nie przyszło nowe.
Teraz wiem, że jak jest to niech wysyłają 2 czy 3 razy ale nie ma co czekać na skompletowanie bo można się nie doczekać ...
Ale pozatym obsługa info kontakt jak zawsze plus.
- Mariusz
- Kontakt:
Dawno nie chwaliłem sklepu, a należą się podziękowania nie tylko za SP45, cierpliwość, ale i za podobny list z katalogami 

-
- Kontakt:
Jeśli miałbym napisać kilka słów o modelmani to w krótkich słowach mógłbym tylko pochwalić sklep i jego załogę za duże starania aby korzystając ze sklepu, klient czuł pełna satysfakcję. Doceniam profesjonalną obsługę, dostępność towaru i sposób realizacji nie tylko zakupów jak i ewentualnych reklamacji, gratuluje i tak trzymać 
Dziś otrzymałem miłą przesyłkę z modelmani, a w niej list z podziękowaniami za współpracę oraz kilka fajnych katalogów. Fajny gest a jednak tak mało powszechny wśród innych sprzedawców.

Dziś otrzymałem miłą przesyłkę z modelmani, a w niej list z podziękowaniami za współpracę oraz kilka fajnych katalogów. Fajny gest a jednak tak mało powszechny wśród innych sprzedawców.
- golab
- Kontakt:
Jeśli reklama ma na celu przyciągnięcie potencjalnych nowych klientów to jest trafiona. Na obniżce cen skorzystają tylko ci, co wiedzą o sklepie, nie odniesie żadnego skutku jeśli ktoś sklepu nie zna, więc to właśnie nie tędy droga.
Wierz mi, wielu zajrzy z ciekawości i myślę, że na to jest to nakierowane.
Pamiętajcie, że modelmania to nie tylko kolejki, a TT to myślę że wręcz dla nich dodatek.
Wierz mi, wielu zajrzy z ciekawości i myślę, że na to jest to nakierowane.
Pamiętajcie, że modelmania to nie tylko kolejki, a TT to myślę że wręcz dla nich dodatek.
- tydzial
- Kontakt:
A pewien jesteś że za kasę ta reklama bo znam przypadki że za friko .
- Witek M.
- Kontakt:
Lepiej byłoby podnieść konkurencyjność poprzez obniżenie wyśrubowanych cen niż ładować kasę w reklamę niszowej działalności w ogólnopolskiej stacji. Moim zdaniem całkiem chybiona akcja. Odsetek potencjanych klientów wśród odbiorców - czyli tzw "target" bliski zeru - a koszty w ogólnopolskich medich z pewnością duże. Nie tędy droga.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Też pozytywnie odebrałem reklamę w Trójce, a tak w ogóle, to chyba pierwsza reklama sklepu modelarskiego w ogólnodostępnych mediach ...(oczywiście poza specjalistycznymi czasopismami). Czemu tak późno 

- Mariusz
- Kontakt:
Gratuluję reklamy w mojej ukochanej Trójce 

- wojtek_
- Kontakt:
Modelmania się sprzedała!
Reklama w radiu!
gratki!
w.

Reklama w radiu!
gratki!
w.

-
- Kontakt:
Potwierdzam
Potwierdzamkulaj85 pisze:Ja dodam że staje się to nudneale poraz kolejny nie ma do czego się przyczepić. Wszystko wzorowo tak jak zawsze

- kulaj85
- Kontakt:
Ja dodam że staje się to nudne
ale poraz kolejny nie ma do czego się przyczepić. Wszystko wzorowo tak jak zawsze 

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Kolejna seria zakupów - szybko i profesjonalnie.