Przystanek Włoszczowa Północ
Moderator: mod-Kolej w skali 1:1
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Re: Przystanek Włoszczowa Północ
Chodzą plotki że PISstacja ma zmienić nazwę z Włoszczowy Północnej na Gosiewo 

- oelka
- Moderator
- Kontakt:
Re: Przstanek Włoszczowa Północ
Predzej w Mszczonowie, ktory w zaden sposob czescia Warszawy nie jest.eremiTTa pisze: ale lotnisko międzykontynentalne? Nie przejdzie.u
To może powstać jedynie w Warszawie bo cała reszta to przecież wiocha.
Krzysztof
Krzysztof Olszak
skalatt.info
skalatt.info
-
- Kontakt:
Przstanek Włoszczowa Północ
Czerwek pisze:Ta PIStacja ma być początkiem innych - Włoszczowa Główna i Włoszczowa Wschódmaciej_kolej pisze:
Włoszczowa, no może nie Główna ale jest już od bardzo dawna,w późniejszym terminie zbudują międzykontynentalne lotnisko
Włoszczowa Wschodnia jak by się bardzo uparł też w postaci przystanku Ludynia Dwór lub stacji Ludynia
ale lotnisko międzykontynentalne? Nie przejdzie.
To może powstać jedynie w Warszawie bo cała reszta to przecież wiocha.

Leszek Rak
-
- Kontakt:
w późniejszym terminie zbudują międzykontynentalne lotniskomaciej_kolej pisze:Ta PIStacja ma być początkiem innych - Włoszczowa Główna i Włoszczowa Wschód

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Ta PIStacja ma być początkiem innych - Włoszczowa Główna i Włoszczowa Wschód 

- WojTTek
- Kontakt:
Ja widziałem:
ZOMO ~ Zwykły Obywatel Mający Oczy

ZOMO ~ Zwykły Obywatel Mający Oczy

- Witek M.
- Kontakt:
Albo ze stoi tam gdzie stalo ZOMO...
Tylko widzial kto ZOMO w EP09?

Tylko widzial kto ZOMO w EP09?

- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Albo że jest z układu albo innej szarej sieci.Mariusz pisze:Podciągną go wtedy o sabotaż, albo współpracę z inną opcją polityczną![]()
- Mariusz
- Kontakt:
Gorzej jak jakiś maszynista z przyzwyczajenia zapomni, że ma nowy postój
Podciągną go wtedy o sabotaż, albo współpracę z inną opcją polityczną
Tak. Jak we Włoszczowej, to dlaczego nie w Opocznie??!!
Powinni wprowadzic kible służbowe. Wystarczyłoby.

Podciągną go wtedy o sabotaż, albo współpracę z inną opcją polityczną

Tak. Jak we Włoszczowej, to dlaczego nie w Opocznie??!!
Powinni wprowadzic kible służbowe. Wystarczyłoby.
-
- Kontakt:
IC co tam staje to Ernest Malinowski/budowniczy koleji w andach/pociąg z W-wy do Krynicy.Ale jest jeden pozytyw- nowy tlk z Cz-wy do w-wy Kordecki.
-
- Kontakt:
Raczej wazeliniarstwem, Edgar lubi jak jest ślisko ...... relacja w TVN24 była obrzydliwie tendencyjna i sugerująca odpowiedź, te kropidło i ta wstęga i ten Edgar argumentujący, że to dowód iż rząd spełnia obietnice...łza się w oku kręci.......Mówili "to se ne vrati" a jednak "se vratilo"oelka pisze:Ktos sie wykazal poczuciem humoru
Ostatnio zmieniony 17 paź 2006, 06:30 przez miki, łącznie zmieniany 1 raz.
- oelka
- Moderator
- Kontakt:
Ktos sie wykazal poczuciem humoru wieszajac tabliczke z nazwa "dworca".
Korzystac moze sporo osob, jesli zapewni sie dojazd do takiego przystanku i skomunikowanie z innymi srodkami transportu publicznego z pobliskiego rejonu.
Gdybym koniecznie musial wybierac miejscowosc w ktorej nalezalo by zbudowac przystanek na CMK, to moj wybor padl by na Opoczno.
Bylo huczne otwarcie, a tymczasem kasy maja problem z wystawieniem biletu do Wloszczowej Polnoc, poniewaz... przystanku nie ma w spisie stacji i przystankow.
Krzysztof
Na szczescie stawac maja tylko TLK, a wiec PICowskie odpowiedniki pospiesznych.maciej_kolej pisze:Od dziś mają tam zatrzymywać się pociągi IC PKP. Pytanie kto ma z takich renomowanych pociągów korzystać?
Korzystac moze sporo osob, jesli zapewni sie dojazd do takiego przystanku i skomunikowanie z innymi srodkami transportu publicznego z pobliskiego rejonu.
Gdybym koniecznie musial wybierac miejscowosc w ktorej nalezalo by zbudowac przystanek na CMK, to moj wybor padl by na Opoczno.
Bylo huczne otwarcie, a tymczasem kasy maja problem z wystawieniem biletu do Wloszczowej Polnoc, poniewaz... przystanku nie ma w spisie stacji i przystankow.
Krzysztof
Krzysztof Olszak
skalatt.info
skalatt.info
-
- Kontakt:
Mnie też. Jeździłem ostatnio służbowo kilka razy z Katowic do Warszawy. Jakież było moje zdziwienie kiedy ostatnio okazało się, że dopłata do IC wzrosła z 18 do 25 zł.DBv pisze:Szlag mnie trafia

ModelarzeTT - Krzysiek
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
No ja już nie chciałem operować nazwiskiem Pana ministra bo to podobno niebezpieczne
Zgadzam się z Tobą. Jaja sobie robią. Co ciekawe TVN dzwonił dizs na informację PKP w sprawie tego połaczenia - PKP nic nie wie że jest takie połączenie z metropolią Wołoszczową.
IC tłumaczy to misją publiczną

IC tłumaczy to misją publiczną

- DBv
- Administrator
- Kontakt:
No właśnie miałem o tym pisac, ale jak widać nie tylko mnie fakt ten rozbawił i zmierził zarazem. P a r a n o j a ! Szlag mnie trafia, bo na każdym kroku brak pieniędzy i naprawdę wielu ludzi dzień w dzień odczuwa wiele niedogności z tego powodu, A to pociąg miast 1godz jedzie 2, bo tory w kiepskim stanie, a to zimą marznie się na perronie bo stacja zlikwidowana. A tu realizuje się takie "zachcianki" Już widze te tłumy korzystajace z zatrzymujących sie tam ekspresów. Że niby duże tam bezrobocie jest i trzeba ludziom ułatwić dojazd do pracy. Większej bzdury nie słyszałem, ze niby bezrobotni będą Ex i IC dojeżdzali do miasta? Przy okazji proponowałbym zmienić nazwę conajmniej jednego pociągu na Ex Gosiewski. Wszak chwała wielkiemu budowniczemu kolei w Polsce się nalezy.
Moim zdanie powinien zająć sie tym prokurator, bo jest to przejaw niegospodarności jakich mało.
Moim zdanie powinien zająć sie tym prokurator, bo jest to przejaw niegospodarności jakich mało.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2006, 19:43 przez DBv, łącznie zmieniany 1 raz.