Tak wczoraj chwile się bawiłem i wszystko zależy od wysokości latarni. Ja chcę 10 cm wysokości i wtedy 20 cm jest ok. 30 cm było by za dużo jak dla mnie.JarUs pisze:Ja będę ustawiał co 30 cm; w realu to wynosi 36 m
Chcę mieć jasno

Moderator: mod-Makieta
Tak wczoraj chwile się bawiłem i wszystko zależy od wysokości latarni. Ja chcę 10 cm wysokości i wtedy 20 cm jest ok. 30 cm było by za dużo jak dla mnie.JarUs pisze:Ja będę ustawiał co 30 cm; w realu to wynosi 36 m
Ja będę ustawiał co 30 cm; w realu to wynosi 36 mwomo pisze:W jakiej odległości na peronach stawiacie latarnie?
Tak myślę postawić pomiędzy 15-20 cm. Będzie dobrze?
Jak się nie będą bawić to potem będę mógł zabrać kolejkę do grobu bo nikogo nie będzie interesowaćArturSchŁ pisze:Zabierz myszy
Zabierz myszywomo pisze:Tylko jak mogli poprzestawiać tak będą mogli bo można nadal programować i na makiecie i na torze do programowania.
Schowaj myszkę Lenza, zostaw Lokmausa albo multiMausa.womo pisze:Miałbym z głowy jak dzieciaki wchodzą w programowanie to programowania by pusty tor. Ostatnio 3 loki dostały jedno ustawienie bo "samo się "
[shadow=blue]Chciałem ..... ale jak zwykle ArturSchŁ był szybszywomo pisze:U mnie jak bawisz się na górze prawa a jak zjedziesz na dół to lewaJarUs pisze:Tak z ciekawości - ten (+) to lewa , czy prawa szyna![]()
Patrzę na kabel wychodzący z centralki. Siła przyzwyczajenia ma on dwa kolory.
ArturSchŁ pisze: nie baw się w odcinanie tylko jednego przewodu, przepinaj oba i użyj porządnego przełącznika (lub wtyku + 2 gniazda). Nie baw się w prowizorki ....
W tej chwili tak. Ja niestety mam do niej wspólników którzy tylko czekają aby coś zmajstrować ...ArturSchŁ pisze:Czy masz Centralkę na sztywno przylutowaną do makiety ?
U mnie jak bawisz się na górze prawa a jak zjedziesz na dół to lewaJarUs pisze:Tak z ciekawości - ten (+) to lewa , czy prawa szyna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości