Na najbliższej giełdzie w Muzeum Kolejnictwa będzie sporo mocnych promocji trochę podobnych do akcji z Ty5 i piętrusami
Na internetowym sklepie promocje będą od poniedziałku jeśli coś po giełdzie zostanie.....
Moderator: mod-Giełda
Przyjmuję pańskie wyjaśnienia sytuacji dotyczącej w/n mego postu. Jednak przecenił pan moje możliwości dotyczące niuansów handlowych. Nie byłem w stanie z ponad 700 km zajrzeć za ladę sklepową, aby stwierdzić czy moja przesyłka jest z pierwszej, czy drugiej partii.makieciarz pisze:Witam,
odnośnie promocji dla członków forum sądziłem ze było to jasne ze dotyczyla ona pierwszej partii modeli promocyjnych drugiej nie dostałem już w tak fajnej cenie wiec po prostu nie robiłem na nia promocji forumowej
Ps. Panie Piotrze proszę pisać nickiem [fade](o kogo chodzimakieciarz pisze:..... ok juz te informacje usuwam a oczywiście Pan Panie Jarku dostanie przy najbliższych zakupach korektę tej ceny .....
Tak zrobiłemmakieciarz pisze:No tak, klika się model jako normalne zamówienie, następnie w uwagach podaje nicka i na fakturze pro forma lub w pobraniu uwzględniony będzie rabat 5%.
... ja teżRaider pisze:... czuję się oszukany jako klient ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości