...czemu są różne ceny.

Moderator: mod-Giełda
Masz stronę wcześniej jak ja robię u nich (i nie tylko) zakupy.Ciora pisze:Niestety do PL nie wysyłają ...
Zapytanie do MakieciarzaCiora pisze:Jeśli to nie jest jakiś wirus, to na stronie sklepu są super ceny, przynajmniej na niektóre produkty.Może warto zrobić wspólne zamówienie. Niestety do PL nie wysyłają, ale odbiór własny. Może ktoś blisko mieszka - Goerlitz, Cottbus, ewentualnie Berlin.
To generalnie loteria, w każdym sklepie możesz znaleźć coś innego. Oczywiście, że na Wschodzie TT jest lepiej reprezentowane. To widać nawet w Berlinie - w Spandau śladowe ilości TT jak ostatnio byłem. Generalnie w sklepach, jak zapytasz, to oferują sprowadzenie wszystkiego, co maja w magazynie, wiec dla miejscowych to nie problemwomo pisze:Orientujecie się czy oferta sklepu stacjonarnego jest taka sama w całych Niemczech? To znaczy we wszystkich ich sklepach jest TT czy tylko na wschodzie?
nawet na wschodzie bywa kiepsko - Stralsund to dla mnie pomyłka, Rostock i maleńki sklep w Neubrandenburgu - super! z tego co wiem, to po drugiej stronie Łaby tez kiepsko. ale czy to reguła?womo pisze:Orientujecie się czy oferta sklepu stacjonarnego jest taka sama w całych Niemczech? To znaczy we wszystkich ich sklepach jest TT czy tylko na wschodzie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości