Przeżyłem też tą opcjęJarUs pisze:Jeżeli cokolwiek robisz cv-kami lokomotywy, to na torze powinna stać tylko ta, którą programujesz- reszta lokomotyw z torów na bok
- inaczej zaprogramujesz wszystkie stające na torze tak samo.

Moderator: mod-Elektryka i DCC
Przeżyłem też tą opcjęJarUs pisze:Jeżeli cokolwiek robisz cv-kami lokomotywy, to na torze powinna stać tylko ta, którą programujesz- reszta lokomotyw z torów na bok
- inaczej zaprogramujesz wszystkie stające na torze tak samo.
Jeżeli cokolwiek robisz cv-kami lokomotywy, to na torze powinna stać tylko ta, którą programujeszattamus pisze:No i mam problem mam trzy loki i jeżdżą trzy na raz, zrobiłem krok po kroku jak w instrukcji
No i mam problem mam trzy loki i jeżdżą trzy na raz, zrobiłem krok po kroku jak w instrukcjiNiejeden pisze:Wszedłeś w tryb wyboru loki po adresie, a nie nazwie. Aby powrócić wciśnij Shift (strzałka w górę) + Lokomotywa/zwrotnica. Polecam lekturę instrukcji:
http://www.roco.cc/uploads/documents/pd ... aus_pl.pdf
Jest tam też napisane jak zmienić adres lokomotywy.
Ja kupiłem taki http://www.modelmania.com.pl/product_in ... s_id=57358 spisuje się oksabien pisze:Dzięki Alteo, o to mi właśnie chodziło
OK, może zbyt ogólnie zapytałem, chodzi mi konkretnie o zalecany do tych loków Plux12, występuje on z w różnych wersjach i u różnych producentów, wiem, że powinny wszystkie być zgodne ze standardem ale okazuje się, że czasami bywają problemy, nie chcę eksperymentować tylko zakupić taki z którym niespodzianek nie będzie, uważasz, że mogę się nie przejmować i wziąć pierwszy z brzegu zgodny z zalecanym dowolnego producenta?ArturSchŁ pisze:Popatrz w opis/karty tych lokomotyw i dopasuj zgodny (co do gniazda/wtyku) dekoder dowolnej firmy.
Dekoder nie ma mocy nadprzyrodzonych i sam niczego nie zdziałasabien pisze:... czy ten dekoder zapala w nich dodatkową parę świateł?
Interesują mnie loki BR186 i BR189 Tilliga, czy ten dekoder zapala w nich dodatkową parę świateł?Alteo pisze:W nowym lokach Tilliga mam ten. Spisują sie ok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości