Tillig: znowu dostępna jest oliwkowa Bipa
Moderator: mod-Tabor
- Alteo
Re: Tillig: znowu dostępna jest oliwkowa Bipa
Kolego Jafrap mój post z dnia 23 sierpnia 2015 r. był odpowiedzią na posty wcześniej napisane w tym temacie. Odnosił się do uwagi na temat jakości wykonania Bipy a nie do chęci zakupu. Proszę czytać ze zrozumieniem.
Napisałem również prośbę o usunięcie postów. Żadnej reakcji. Znowu ponawiam prośbę usunięcie postów napisanych przeze mnie w tym temacie po 23 sierpnia 2015r /również tego/.
[Jest takie coś jak: "Wybierz, po ilu dniach post ma być automatycznie usunięty"]
Napisałem również prośbę o usunięcie postów. Żadnej reakcji. Znowu ponawiam prośbę usunięcie postów napisanych przeze mnie w tym temacie po 23 sierpnia 2015r /również tego/.
[Jest takie coś jak: "Wybierz, po ilu dniach post ma być automatycznie usunięty"]
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2015, 11:51 przez Alteo, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Kontakt:
"Teraz usuwam prowokacyjny post?"... Jezu.... napisałem przecież, że w chwili pisania ustawiłem autodestruct na 4 dni bo tyle aukcja trwała.Alteo pisze:Kolego zacytowałeś mojego posta i podajesz linki z propozycją kupna. W tym czasie w dziale giełda były korzystniejsze oferty /dla wszystkich użytkowników/ Odebrałem to jako ofertę. Stąd moja reakcja. Teraz usuwasz prowokacyjny post i piszesz, że nic się nie stało. Kolego Jafrap przeczytaj cały ten wątek i pomyśl nad tym co piszesz.
Mam prośbę do administratora o usunięcie tych moich trzech ostatnich postów w tym wątku.
- Alteo
Kolego zacytowałeś mojego posta i podajesz linki z propozycją kupna. W tym czasie w dziale giełda były korzystniejsze oferty /dla wszystkich użytkowników/ Odebrałem to jako ofertę. Stąd moja reakcja. Teraz usuwasz prowokacyjny post i piszesz, że nic się nie stało. Kolego Jafrap przeczytaj cały ten wątek i pomyśl nad tym co piszesz.
Mam prośbę do administratora o usunięcie tych moich trzech ostatnich postów w tym wątku.
-
- Kontakt:
Nie bardzo czaję o co chodzi z tymi złośliwościami. Jeśli chodzi o linki do aukcji na allegro gdzie ktoś oferował najnowszy wypust Tilliga z IV epoki to zapodałem post bo trafiłem na alledrogo bez żadnych podtekstów. Nawet nie wiedziałem, że miałeś 'bipę'. Proponuję czasem wziąć pod uwagę inne motywacje piszących. Nie każdy jest złośliwy, ale jak widzę niektórzy postrzegają jednowymiarowo. Post z z linkami do allegro znikł bo tak ustawiłem (aukcja trwała 4 dni więc nie było sensu pisać go na czas nieokreślony). Chyba lepiej nic nie pisać bo zaraz można oberwać za dobre chęci
Powiem tak: Aloś, wyluzuj.
Pozdrawiam.

Powiem tak: Aloś, wyluzuj.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2015, 22:21 przez jafrap, łącznie zmieniany 3 razy.
- Alteo
Kolego jafrap po co te złośliwości. Bipę 13737 już miałem jak Ciebie Drogi Kolego jeszcze na Forum nie było / w 2009 r./. Dostałem ją na urodziny od Tomasa Rejla podczas TTWeekendu we Vsestarach w 2009r. Cenię ją bardzo.
A do tych piętrusów mam pewien sentyment bo dużo nimi jeździłem.
A do tych piętrusów mam pewien sentyment bo dużo nimi jeździłem.
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2015, 11:45 przez Alteo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alteo
A który model jest dopracowany w 100% ?
Jak się nadarza taka okazja to kupuję. I tyle ! 

-
- Kontakt:
Z tą niezgodnością to bym nie przesadzał.golab pisze:Tak obrzydliwe, niezgodne z rzeczywistością i niedopracowane modele, a wszyscy sie rzucili
Ostatnio zmieniony 23 sie 2015, 09:34 przez cichonęk, łącznie zmieniany 1 raz.
- miano
- Kontakt:
CCC (cena czyni cuda)
- golab
- Kontakt:
Tak obrzydliwe, niezgodne z rzeczywistością i niedopracowane modele, a wszyscy sie rzucili 

-
Do mnie już dojechały 

- Sudovia
- Kontakt:
Zamówienie poszło.Teraz czekamy na Bipy 

- Sudovia
- Kontakt:
Jesli ktoś chce się przyłączyć do zamówienia piętrusów w Elriwie ,to czekam do środy 

- Sudovia
- Kontakt:
Dzięki Jarek.
Myślałem, że ta opcja to gotówka w sklepie
Myślałem, że ta opcja to gotówka w sklepie

-
Człowiek uczy się całe życie.ArturSchŁ pisze:... w Windzie jest narzędzie do przechwytywania obrazu.
Dzięki Artur
Ostatnio zmieniony 16 sie 2015, 11:46 przez agrest12, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt: