- Mnichów - Tarczyn - Wojaszówka - Tatary fabryczne
- Depo - Tarczyn
Na gałęzi Mnichów - Tarczyn dominują składy pasażerskie, szczególnie pod drutem. Pociągi towarowe pojawiają się tam tylko parę razy z ciągu 12h rozkładowych w celu rozładowania potrzebnych dla stacji towarów.
Dla odmiany między Tarczynem - Wojaszówką - Tatarami dominują składy towarowe, wymiana towarów, pociągi zbiorowe, zdawcze. W całym rozkładzie zaplanowałem dwie tury pociągów zdawczych.
Na tej linii spotkamy również pociągi pasażerskie jednak tylko w trakcji spalinowej. Trzy razy w ciągu 12h. do Tatar z Mnichowa jedzie i wraca pociąg z podmianą lokomotywy na spalinową w Tarczynie, Również trzy razy z Mnichowa pojedzie pociąg spalinowy.
Jeśli w lukach czasowych będziemy mieć miejsce przygotowałem karty do zamawiania towarów.
Zasadniczo cały tabor mamy okartowany, jeśli coś nie będzie miało kart wykonamy je na miejscu.
Rozkład robiłem pierwszy raz więc na pewno nie unikniemy paru błędów. Jednakże program wszystko przeanalizował i błędów nie ma.
Planów pracy jest 18+jeden manewrowy dla Tarczyna. Plany skonstruowane są tak aby maszynista skończywszy swój pierwszy plan mógł wziąć następny z małą przerwą.
Zegar modelarski mamy w formie elektronicznej, będzie rozdawany jako plik na początku imprezy.
Każda stacja do swojego planu pracy dostanie ściągawkę opisującą rodzaje pociągów oraz opis oznaczeń ich numeracji.