Moderator: mod-Tabor
Oj tam! Oj tam! To tylko jedne zdjęcie, a wyciągnąłeś najcięższe działa.agrest12 pisze: Podsumowując ....
Nie żal się, że producent zrobił inaczej niż ty myślałeś. Uważaj bo cię objadą. Kwestia kasy kwestia drażliwa. Zresztą wcale się nie dziwię. Kolega Konnrad wypruwa flaki abyśta stonki mieli i by jednoczenie na chleb dorobić. Ja tam mu kibicuję bo ładne rzeczy robi i z pożytkiem dla modelarzy. Trzeba to doceniać, a nie użalać się o dychę w tę czy we wtę.... Gdyby nie on to można by jedynie pomarzyć o stonkach w tej jakości w skali TT.markom pisze:A już myślałem, że dekodery MX630 pojawią się gratis
Taka mała rekompensata za obsuwę
Ale nie, za nie trzeba też dopłacić![]()
Zatem jeżeli jesteś człowiekiem któremu los forum nie jest obojętny nie nawołuj do czyszczenia wątku ponieważ nie został naruszony/złamany żaden z podpunktów od 2.1 do 2.8 paragrafu 2 FTT.Ranger pisze:Drugi raz prosze o wyczyszczenie watku.
Prosze zostawic foto ze stonka gdzie widac R, usunac "balwanki" i wyczyscic watek.
Pozdrawiam
Poczytaj tutaj i znajdziesz odpowiedzi na dręczące Cię pytania!markom pisze:Nie wszyscyRanger pisze:Wszyscy by chcieli za darmo. ..
I nie za darmo
Za 1250 zł
A już byłem gotów pomyśleć, że uderzyłeś się w pierś i w ramach zadośćuczynienia za obsuwę dorzucasz lepciejszy dekoder za free ( tak zresztą odczytałem Twoje zdanie : cyt : "...W zamian za obsuwę w lokomotywach zamiast zwykłych dekoderów jazdy typu ZIMO MX 621, 622 etc pojawią się MX630...". Ani słowa o dopłacie).
Ale gdzie tam, nie przystoi generalnemu dyrektorowi i głównemu konstruktorowi firmy UMF![]()
Taaaa...Ranger pisze: Nie ma to jak wdzięczność
Nie wszyscyRanger pisze:Wszyscy by chcieli za darmo. ..
Taaaa...Ranger pisze: Nie ma to jak wdzięczność
Dobre, bardzo dobreJarTTek pisze:DlaczegoRanger pisze:Drugi raz prosze o wyczyszczenie watku.
Prosze zostawic foto ze stonka gdzie widac R, usunac "balwanki" i wyczyscic watek.
Pozdrawiam![]()
to dobra lekcja na przyszłość.
Zdjęcia nie zawsze pokazują to co chce się pokazać.
Kiedyś (za czasów komuny) w drugim obiegu były takie pocztówki, że gdy patrzyło się pod różnym kątem to np. "pani mrugała oczkiem". W tym przepadku, zestawiając dwa zdjęcia SM42, to znika (chowa się za chłodnicą) i pojawia się literka R
A już myślałem, że dekodery MX630 pojawią się gratisRanger pisze:....
Produkcja lokomotyw zasadniczo dobiegła końca. Trochę się obsunęła ale takie jest życie.
W zamian za obsuwę w lokomotywach zamiast zwykłych dekoderów jazdy typu ZIMO MX 621, 622 etc pojawią się MX630 obsługujące wszystkie funkcje...
Ranger pisze:Jesli jestescie na tyle utwierdzeni w przkonaniu, ze fotka z perspektywy pokazuje realny wyglad to gratulacje. Zrobilem SM42 PKP Cago dla jaj bo zabraklo kasy na "male r".
Niestety ale PKP Cargo chcieli za ta literke za duzo.
Autodestr bo to taki zart. Prosze admina o wyczyszczenie watku z podejrzliwych postow :@
Może EKA ma jeszcze jakieś udokumentowane fotki z babolami PKP Cargo i powstałyby następne modele do rozbudowy składu.JarTTek pisze:Ja nie wiem, czy warto reklamować![]()
Drugiej takiej nie będzieTo nie tylko rodzynek - powiem więcej - to rarytas
![]()
Ciekaw jestem, czy z drugiej strony Stonki też jest CAGO![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość