Podaj namiary gdzie można obejrzeć zdjęcia, bo na forum ich nie znalazłem ?Z drugiej strony mogłem zaprezentować starą, dobrze już znaną dużą stację
pozdrawiam
Moderator: mod-Imprezy
Podaj namiary gdzie można obejrzeć zdjęcia, bo na forum ich nie znalazłem ?Z drugiej strony mogłem zaprezentować starą, dobrze już znaną dużą stację
Popieram poparcieNiejeden+ pisze:a zwłaszcza tych nowych modułów jeszcze nigdzie do tej pory nie prezentowanych.
Maciej pisze:I nie chodzi tu o wielkość makiety, a o jakość![]()
a zwłaszcza tych nowych modułów jeszcze nigdzie do tej pory nie prezentowanych.dajcie lepiej wiecej zdjec
Wygodne odejście od tematu, żeby udowodnić swoje racje. To zabawne, ale myślałem, że mówimy o HOBBY...w Polsce jest wiele imprez dla TT i to udanych.
Wiem z czym jechał na HOBBY Wrocław. Raczej nie był to zestaw "grzybobranie", bo sama selekcja składów trwała parę(naście) godzin.Co do H0 - Tak emocje na targach w Poznaniu były jak na grzybobraniu![]()
Zgoda, ale jeśli TT obetnie się o kolejne pół, to przestanie być zauważalne w ogóle. Z resztą nie wiem, skąd ten zmasowany atak. Nie skrytykowałem, nie podważyłem niczyich umiejętności, nie powiedziałem, że mi się nie podoba. Stwierdziłem FAKT, że TT jest mniej, a Wy reagujecie, jakbym obraził Wasze matki.I nie chodzi tu o wielkość makiety, a o jakość
kilka zdjęć mówi samo za siebie Panie niejaki "aquricoś tam"Pozdrawiam Pana i życzę owocnych imprez TT
Etykieta i szacunek ustąpiły widzę marnemu cynizmowi. Wielka szkoda, tym bardziej, że poznaliśmy się na Hobby dwa lata temu i widzieliśmy się rok temu; pewnie też jakaś inna impreza się zdarzyła po drodze... cóż... bywa.16. Na Forum TT zwracamy się do każdego per „Ty”, chyba, że dana osoba wyraźnie sobie tego nie życzy!
- bzduraaquirlan pisze:Coś czuję, że TT niedługo zakończy bytność na HOBBY.
kolejna bzduraaquirlan pisze:Nie był, widział.
Ja tylko stwierdzam fakt, że z roku na rok TT coraz mniej,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości