Miło mi czytać, ze wszystkim się podobało. Również dziękuję wam za przyjazd, wspaniałą atmosferę i masę dobrej woli aby podtrzymać tą imprezą jako stałą w kalendarzu. Mam nadzieję, że parę nowych osób które nas odwiedziły pozostanie z nami na dłużej. Mogę już w tej chwili powiedzieć, że spoTTkanie było na tyle udane, że Pszczela nie wypadnie z grafiku imprez. Nie była zatem w tym roku ostatnim spotkaniem. Ustaliłem oficjalny termin Pszczelej 2015 na 2-5 lipca. Myślę, że również można powiedzieć, że konwencja imprezy od czwartku się sprawdziła i tak zostanie już na dłużej.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję i zapraszam na rok.
Białystok też dojechał szczęśliwie do domu.
W imieniu Krzyżaka (HO) i własnym serdecznie dziękuje za wspaniałą czterodniową imprezę, przemiłą atmosferę i fantastyczną zabawę -organizatorowi i wszystkim uczestnikom.
Do zobaczenia w Pszczelej Woli 2015
Kraków dojechał szczęśliwie.
Dziękuję organizatorowi za zorganizowanie spotkania i Wspaniałą atmosferę jaka tam panowała.
Wszystkim uczestnikom dziękuję za fajną zabawę i możliwość spotkania i pogadania.
Pozdrawiam wszystkich uczestników spotkania.
W imieniu swoim i syna serdeczne podziękowania organizatorowi imprezy w Pszczelej Woli 2014. Zabawa wspaniała "jedzonko" super klimatyzacja też a o grillu już nie mówię.
Jeszcze raz dzięki.
W imieniu swoim i syna wielkie podziękowania dla organizatorów i uczestników zlotu. Wielkie dzięki za umożliwienie posterowania małemu. Bartek bardzo zadowolony. Jak wróciliśmy zamęczał rodzinkę opowieściami ze spotkania i oczywiście chwalił się nowymi nabytkami. W taborze Bartka pojawił się pierwszy wagon PKP.
Jeszcze raz dziękujemy.
Do zobaczenia.
Strasznie nam się układ skurczył względem poprzednich lat. Trzeba będzie w czynie społecznym dobudować skrzynki na miejscu.
P.S. - przepraszam za danie d*** z Lipową, ale nie było szansy, żebym się wyrobił i jednocześnie zagwarantował, że nikt sobie lokomotywy nie upiecze, albo że nie trzeba będzie przekładać rozjazdów ręcznie.
Witam
Z tego co mamy do dyspozycji faktycznie jedyny sensowny układ to układ nr 2.
Natomiast w tym układzie zupełnie niepotrzebny jest rozjazd dwu toru.
Zastanawiam się czy w tym układzie, nie wycofać zgłoszenia rozjazdu do imprezy, pozwoli nam to na oszczędność przyjazdu jednym samochodem.
Wszystko na to wskazuje, że w tym roku w Pszczelej odbędzie się ostatnia impreza tego typu.
ps wielka szkoda, w moim układzie pozostaje mi jedna jedyna impreza w Łapach.
Też jestem za układem 2.
Do obu układów mam konieczną korektę: moje moduły szlakowe JaCho007 nie mogą być brane pod uwagę, gdyż nie mieszczą się już w moim aucie - dotychczasowe 22 skrzynki zapełniają całkowicie moją toyotę corollę i na nic dodatkowego nie mam już, niestety, miejsca. Proszę więc o wykreślenie 3 skrzynek JaCho007.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2014, 15:51 przez rokkor, łącznie zmieniany 1 raz.