Jestem chyba rozpieszczany przez dotychczasowe sklepy

Moderator: mod-Giełda
Zasadniczo PocztaPolska też tak ma.LemingAnadyrski pisze:DHL, z którego usług korzysta ten sklep, ma to do siebie, że jak się nie za późno wyśle, to na następny dzień paczka jest na miejscu...
A to akurat Poczcie nie przeszkadza zostawić awizaLemingAnadyrski pisze:o ile w lokalizacji docelowej jest ktoś w środku dnia
Jeśli "wyszły" w niedzielę a konto jest w innym banku i był to zwykły przelew, to fizycznie wyszły w poniedziałek rano, pierwsząMariusz pisze:No jak na razie nie jestem uszczęśliwiony. W niedzielę pieniążki wyszły, a do nich jeszcze nie doszły, a kończy się wtorek. Czuję, że będzie to pierwszy i ostatni tam zakup.
DHL, z którego usług korzysta ten sklep, ma to do siebie, że jak się nie za późno wyśle, to na następny dzień paczka jest naMariusz pisze:Po kilku telefonach nie odebranych niestety, otrzymałem meila że kasa się znalazła i szykują pakę. Teraz wieczorem kolejny meil, że jest wysłana.
Zobaczymy jak przyjdzie. Odetchnąłem częściowo z ulgą.
Racja, tym bardziej że przelewy do Niemiec ciągle tanieją.....ArturSchŁ pisze:Zostaną, jak mówił Marcin, sklepy w DE i te w CZ.
Nie jesteśmy za żelazną kurtyną
skoro już padają parafrazy cytatów to może i ja dodam jeden:akinomrz pisze:Spieszcie się kupować Roco, bo sklepy z nimi tak szybko odchodzą![]()
Zostaną, jak mówił Marcin, sklepy w DE i te w CZ.akinomrz pisze:Spieszcie się kupować Roco, bo sklepy z nimi tak szybko odchodząA na koniec zostanie jeden słuszny, który może Was łaskawie obsłuży
Ja wiedziałem, że tak będziemarkom pisze:To proste MarcinMarcin pisze:... a firma pozwala sobie na zlewanie klienta????![]()
Ktoś, albo sami sobie, nawkładali do głowy, że są NAJ...sklepem w Polsce
I, że wszyscy będą u nich kupować, bo nie ma konkurencji z wiadomych względów![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości