Weź piankę i korek do ręki, pościskaj, porozciągaj i zobaczysz różnicę

U mnie też parę metrów pianki marnuje się na strychu to jednak pozostanę przy korku

Moderator: mod-Makieta
sebano79 pisze:ale nadal nikt nie wspomniał w czym korek jest lepszy od pianki
Co to są za przewody?......żadnych przewodów dzwonkowych, ............ , patchkordów (ethernet) czy taśm od HDD/FDD.
NIE.sebano79 pisze:Czyli wystarczy przylutować kabelki do złączek w szynach
Jacy ludzie? Nie wiem skąd pogląd o popularności pianki. Odkąd pamiętam zawsze przy budowie modułów używany był korek.sebano79 pisze:A propos korka. Pierwszą makietę robiłem na piance pod panele, teraz zauważyłem , że ludzie rezygnują z niej na rzecz właśnie korka. Dlaczego ?
Dwuklik aby wszystkie tory zaznaczyć dla jednego z łaczeń ustawiasz wysokość (kółko myszki +/- 1 lub Shift + kółko myszki +/- 10 i enter. Ustawia wszędzie tą samą wartość. Potem podnosisz tylko tam gdzie ma być górka. Przydała by się funkcja podnieść zaznaczenie o ileś. Wtedy by ustawionych już górek nie niwelował.sebano79 pisze:Niestety program nie toleruje poziomu "-" a już nie chciało mi się wszystkich rzędnych zmieniać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości