Tam w jednym miejscu masz 62 do 66 - sklejka, i żebyś patyczakom pantografów nie połamał.
Moderator: mod-Makieta
adamTT pisze:zamiast scram wpisz scarm powinno pomóc
zamiast scram wpisz scarm powinno pomócsebano79 pisze:ps. u mnie po wpisaniu scram dwa pierwsze rekordy to wikipedia, potem wikisłownik i reszta same śmieci... hasło scram tt to post vwgorol'a ... i dalej znowu nic...
- kwestia sformułowania pytania.
Myślałem o tym ale efekt bycia "wewnątrz" makiety też jest wg. mnie niezły. Wyobraźmy sobie dziecko które nie wie w którą stronę się odwrócićArturSchŁ pisze:U Ciebie też można by pomyśleć o zamknięciu "C" poprzez przypinany szlak dwutorowy.
Jeżeli Kol. Sebano79 zapragnie uruchomić system ABC (stosowany w dekoderach np. Lenz, Zimo), to niestety izolowane odcinki będą potrzebne.biker pisze:W pewnym sensie budowa w dcc jest prostsza bo nie potrzeba izolować odcinków szyn dla zatrzymania lokomotyw..
Każdą lokomotywę BTTB można zaopatrzyć w dekoder, ba większość pozwala na zainstalowanie najtańszych dekoderów (np. Conrad) ...bo jest miejsce. W BR 35 bezproblemowo mieści się nawet dekoder dźwiękowy, tylko, że wtedy wartość lokomotywy rośnie ...kilkakrotniesebano79 pisze:Poza tym co z moją kochaną BR35?
Na Allegro same DCC z Multimausem pojawiają się (obecnie) w cenie ok 400 PLN.sebano79 pisze:Trochę drogo jak dla mnie.
Ja wkładam dekodery do BTTB:A co z lokomotywami BTTB robicie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość