Też tak mam i jest to prawidłowoRobcio1910 pisze:Na platformie haki są u mnie niebieskie, bez żółtej farby?

Moderator: mod-Tabor
Też tak mam i jest to prawidłowoRobcio1910 pisze:Na platformie haki są u mnie niebieskie, bez żółtej farby?
Tak, chodzi mi dokładnie o ten zestaw.Robcio1910 pisze:Marek, czy masz na myśli "zestaw startowy Cargo"?.
markom pisze:Kolejny babol- w secie PKP CARGO otrzymałem wagon kryty bez stopnia manewrowego![]()
Czy tillig zrezygnował z kontroli przed wysłaniem
Wg. mnie, już dawno zrezygnował z jakiejkolwiek kontrolimarkom pisze:Czy tillig zrezygnował z kontroli przed wysłaniem
i ciąg dalszy odpowiedzi:KrystianoV6 pisze:...a swoją drogą to ciekawe czy Niemcy też tak narzekają na swoim forum jak my na buble
Uprzedziłeś mnieJarTTek pisze:Transport to oddzielny temat................transport do sprzedawców i klientów...........Tu piszemy o jakości produktu marki Tillig
Transport to oddzielny temat................transport do sprzedawców i klientów...........
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości