Makieciarz / www.makieciarz.pl
Moderator: mod-Giełda
-
- Kontakt:
Re: Makieciarz / www.makieciarz.pl
Witam,
Czy komus z Forumowiczów udało się w ostatnich kilku tygodniach skontaktować z Makieciarzem ? Czy ktoś przedsięwziął już jakiekolwiek kroki prawne ? Czy sklep jeszcze funkcjonuje ? Pytam gdyż i ja wpadłem w "pułapkę" Makieciarza, a i moja cierpliwość się wyczerpała....
Pozdrawiam,
Czy komus z Forumowiczów udało się w ostatnich kilku tygodniach skontaktować z Makieciarzem ? Czy ktoś przedsięwziął już jakiekolwiek kroki prawne ? Czy sklep jeszcze funkcjonuje ? Pytam gdyż i ja wpadłem w "pułapkę" Makieciarza, a i moja cierpliwość się wyczerpała....
Pozdrawiam,
-
- Kontakt:
Sklep zamkniętywmac27 pisze:Proponuję zamknąć ten dział.

Ostatnio zmieniony 22 wrz 2013, 08:32 przez JarUs, łącznie zmieniany 1 raz.
- wmac27
- Kontakt:
Nie miałem, aż tak daleko idących intencji. Ale jeśli ...
- wmac27
- Kontakt:
Proponuję zamknąć ten dział.
-
- Kontakt:
U mnie już się nie poprawi, a "ochów" i "achów" nigdy nie emitowałem. Wystrzegam się zarówno pochopnej krytyki jak i zachwytów
- womo
- Kontakt:
I co z tego? Potem mu się poprawi kolejny raz na rok czy dwa i dalej będą ludzie kupować i pisać ochy i achy. U mnie idylla i spokój bo już od dawien dawna omijam ten sklep. Myślę, że już jak większość. Nie ma na tym forum ludzi którzy by się na tym sklepie nie nacięli, są tylko tacy którzy "jeszcze" mieli szczęście, ale i oni doczekają się na swoją kolej aby w tym wątku się podenerwowaćcichonęk pisze:Niedługo opiszę swoje, trwające już 5 miesięcy perypetie.

Proponuje zmienić tytuł wątku na "zakupy albo zdrowie wybór należy do ciebie "

Ostatnio zmieniony 16 wrz 2013, 14:26 przez womo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Niedługo opiszę swoje, trwające już 5 miesięcy perypetie.Cóż to za idylla i spokojny spokój ostatnio w tym wątku, czyżby wszyscy z kolegów byli usatysfakcjonowani z pracy sklepów Pana Hedy.
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2013, 09:28 przez cichonęk, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Na ebay.de można znaleźć również takie dane pana Hedy:JarTTek pisze:Kontaktdaten
Piotr Heda
Jakobstr. 25
02826 Görlitz
Niemcy
Modelleckpeter
Piotr Heda
Leipziger Str. 44
02826 Görlitz
Niemcy
Telefon:0152|05776319
E-Mail: anlagenbauer@freenet.de
oraz modelleckpeter@gmx.de
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2013, 09:27 przez krisss, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Czy ktoś ma wpływ na TEGO GOŚCIA
???????
Chyba tylko policja niemiecka.
To ostatni jego adres z FTT:
Jakobstr. 25
02826 Görlitz
Niemcy

Chyba tylko policja niemiecka.
To ostatni jego adres z FTT:
Jakobstr. 25
02826 Görlitz
Niemcy
-
- Kontakt:
Czy ktoś ma wpływ na TEGO GOŚCIA ?????????
Witam
Cóż to za idylla i spokojny spokój ostatnio w tym wątku, czyżby wszyscy z kolegów byli usatysfakcjonowani z pracy sklepów Pana Hedy.
Obserwowałem wątek bo także robiłem zakupy u Makieciarza ( po szybkich obliczeniach zostawiłem w sklepie prawie 3800 zł - może dużo, może mało ) i było wszystko OK no ale i mnie dostało. Przeszło dwa miesiące temu - 4 lipca zamówiłem zestaw startowy PKP Traxx 01432 ( 475 zł. ) po mailach i po zapewnieniach do tej pory towar nie doszedł.
Nawet straszenie policją nie przynosi rezultatu, czego jeszcze nie zrobiłem bo nie było czasu i nadzieja że zamówiony zestaw przyjdzie, no ale zrobię to bo nie ma wyjścia.
Nadmienię jeszcze ciekawą sprawę że Pan Heda, jego współplemieńcy lub przyjaciele z Polski lub zza Odry regularnie sprawdzają konto na FTT.
Może ktoś podpowie sposób wpływu na WW sprzedawcę.
POZDROWIENIA nie koniecznie dla wszystkich - z małymi wyjątkami
Cóż to za idylla i spokojny spokój ostatnio w tym wątku, czyżby wszyscy z kolegów byli usatysfakcjonowani z pracy sklepów Pana Hedy.
Obserwowałem wątek bo także robiłem zakupy u Makieciarza ( po szybkich obliczeniach zostawiłem w sklepie prawie 3800 zł - może dużo, może mało ) i było wszystko OK no ale i mnie dostało. Przeszło dwa miesiące temu - 4 lipca zamówiłem zestaw startowy PKP Traxx 01432 ( 475 zł. ) po mailach i po zapewnieniach do tej pory towar nie doszedł.
Nawet straszenie policją nie przynosi rezultatu, czego jeszcze nie zrobiłem bo nie było czasu i nadzieja że zamówiony zestaw przyjdzie, no ale zrobię to bo nie ma wyjścia.
Nadmienię jeszcze ciekawą sprawę że Pan Heda, jego współplemieńcy lub przyjaciele z Polski lub zza Odry regularnie sprawdzają konto na FTT.
Może ktoś podpowie sposób wpływu na WW sprzedawcę.
POZDROWIENIA nie koniecznie dla wszystkich - z małymi wyjątkami
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2013, 16:29 przez AS-62, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Rownież i ja otrzymałem w przeciągu tygodnia paczkę z zamówionym towarem 
Dziękuje i pozdrawiam

Dziękuje i pozdrawiam

-
- Kontakt:
A ja akurat ostatnio miałem szczęście - zamówienie w piątek, a już w poniedziałek
było w skrzynce awizo, we wtorek odebrałem paczkę.

- kaine
- Kontakt:
A ja nie doczekałem się chodź dostałem kilka razy zapewniony że już wysyła pocztą. Powiem tak szybciej idą paczki z Hong Kongu niż od tego ludzika.
Zapewniałem że zabiorę do tyła tego człowieka i jutro zostanie wysłane pismo z kancelarii prawnej.
Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to proszę o Info...
Zapewniałem że zabiorę do tyła tego człowieka i jutro zostanie wysłane pismo z kancelarii prawnej.
Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to proszę o Info...
- Robcio1910
- Kontakt:
Częściowe (wg ustalenia) zamówienie zrealizowane i wysłane 16.08.2013r. (piątek), dotarło (po raz pierwszy pocztą) 20.08.2013r. (wtorek).
Mały błąd rachunkowy wyjaśniony na bieżąco (piszę o tym, żeby obserwujący ten wątek Forumowicze mieli "jasność kontaktów" z właścicielem Sklepu).
Piotr, bardzo dziękuję po raz kolejny.
P.S.
Oczywiście dalszy ciąg wysyłki zamówienia nastąpi po informacji zwrotnej, że (zamówione rzeczy są dostępne) przesyłka gotowa jest do wysyłki.
P.S.2
Pozdrawiam Wszystkich

Mały błąd rachunkowy wyjaśniony na bieżąco (piszę o tym, żeby obserwujący ten wątek Forumowicze mieli "jasność kontaktów" z właścicielem Sklepu).

Piotr, bardzo dziękuję po raz kolejny.

P.S.
Oczywiście dalszy ciąg wysyłki zamówienia nastąpi po informacji zwrotnej, że (zamówione rzeczy są dostępne) przesyłka gotowa jest do wysyłki.
P.S.2
Pozdrawiam Wszystkich

-
- Kontakt:
Moja sprawa załatwiona pozytywnie, dostałem zwrot kasy z odsetkami.