Oj! Niestety nie posiadam i nie mam do niego dostępuAlteo pisze:A próbował ktoś programować Lenz,em.

Moderator: mod-Elektryka i DCC
Oj! Niestety nie posiadam i nie mam do niego dostępuAlteo pisze:A próbował ktoś programować Lenz,em.

Czyli wniosek nasuwa się taki, że MM z oprogramowaniem w nowych (nowoprodukowanych) dekoderach ZIMO ma problem.KrystianoV6 pisze:zakupione ostatnie 2 szt mają takie same objawy.Też mam MM i wyskakuje err1 przy programowaniu ale dekoder się programuje się i loki jezdżą
Teraz pytanie czy po aktualizacji soft'u w MultiMaus'ie będzie się dało zaprogramować dekodery nowej produkcji bez problemumonique222 pisze:Panowie my mieliśmy to samo z naszymi 622N na MM nie chciały się programować. (...) pisałem o tym kiedyś Elvisowi i faktycznie tu są jakieś problemy z softem w MM

Panowie my mieliśmy to samo z naszymi 622N na MM nie chciały się programować. I tu się udało ponieważ posiadam dwie myszy po podłączeniu drugiej R3 bez problemu zaprogramowałem dekoder pisałem o tym kiedyś Elvisowi i faktycznie tu są jakieś problemy z softem w MMKrystianoV6 pisze:Ja też mam taki problem tyle że z dekoderami MX622N.Lącznie mam takich dekoderów 8 szt i zakupione ostatnie 2 szt mają takie same objawy.Też mam MM i wyskakuje err1 przy programowaniu ale dekoder się programuje się i loki jezdżą.Myślałem że tylko ja mam takie problemy ale widzę że nie.Albo to oprogramowanie MM albo wadliwe dekodery.Aż się boję kupić następny

Wreszcie EU43 zaczął jechać tak jak by przyjął ustawienia "krzywej prędkości V2-V5".
 Wreszcie EU43 zaczął jechać tak jak by przyjął ustawienia "krzywej prędkości V2-V5". Posiadam parę dekoderów Zimo np: MX640, MX620 i programowanie przebiegało bardzo płynnie, a tu "taki kwiatek"
  Posiadam parę dekoderów Zimo np: MX640, MX620 i programowanie przebiegało bardzo płynnie, a tu "taki kwiatek"  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości