Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
Jak się ma taki kącik to trudno czasem drogę powrotną sobie przypomnieć - jednak na straży może czuwać przypominajkaKilkujadek pisze:I zaginął.Misiek pisze:Ooooo, idę do kącika z przyprawami.
Czyżby pomylił majeranek z konopiami?
Wytwórnia Octu i Majonezu - Kwidzynaquirlan pisze:Gorczycę i majeranek w pełni rozumiem, ale gdzie Ty chcesz na moduł wsadzić majonez?Marcin pisze:no i gites majonez
I zaginął.Misiek pisze:Ooooo, idę do kącika z przyprawami.
Gorczycę i majeranek w pełni rozumiem, ale gdzie Ty chcesz na moduł wsadzić majonez?Marcin pisze:no i gites majonez
No i gites majonezKilkujadek pisze:Gitary z maliny nie robiłem, podobnie jak boazerii z żywopłotu.
Mak nadaje się do produkcji imitacji śliwek, gorczyca - dyń, kminek - kabaczków. Aktualnie pracuję nad posypką liściową z majeranku.
Znam takiego co wygarniał mak w piekarni bo był potrzebny na izolatory na słupach (N). :-)Kilkujadek pisze:Mak nadaje się do produkcji imitacji śliwek
Ooooo, idę do kącika z przyprawami.Kilkujadek pisze:gorczyca - dyń, kminek - kabaczków.
Gitara malinaKilkujadek pisze:Dorzuć 2 nasiona komosy ciernistej, wystaw na słońce, regularnie podlewajMarcin pisze:To ja poproszę jeszcze zastosowanie dla niezjedzonych resztek mazurka wielkanocnego
Dorzuć 2 nasiona komosy ciernistej, wystaw na słońce, regularnie podlewajMarcin pisze:To ja poproszę jeszcze zastosowanie dla niezjedzonych resztek mazurka wielkanocnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości