Np. Tillig 15249 - Wagon węglarka Eaos, SK, "REXWAL"
Czy to jest wyjątek

Moderator: mod-Tabor
założymy sie że połowy tej kraty byś nie zrobił, nie kozacz.....JarTTek pisze:Sam zacząłem ten temat, to mam prawo zakończyć.Śledź forum to może zacznę inny podobny temat na pograniczu irracjonalnej fantastki prawie naukowej.
Tylko nie wyskakuj z 4pakiem, bo to jest dla gimnazjalistów. Dorośli zaczynają od "kraty" (skrzynki) piwa, a czipsy dają dzieciom.
![]()
Teraz czekam na jakąkolwiek pomoc w uruchomieniu generator dźwięków TuShuuu. Niestety obawiam się
, że nikt tym się nie bawił - a szkoda
ArturSchŁ pisze:No wiesz, psujesz nam zabawę, a właśnie po orzeszki i piwo poszedłemAlteo pisze:... I tyle.
![]()
![]()
TuShuuu Generator dźwięków do makiety kolejowej
Wysłany: 20 Luty 2013, 12:57
Zbudowałem układ w 2009r i ....... nie potrafię go uruchomić. Niestety nie jestem elektronikiem. Z lutowaniem nie było problemu, ale jest z podłączeniem i zaprogramowaniem... Instrukcja dla mnie jest zbyt profesjonalna. Gdyby ktoś chciał mi pomóc
zauważmy proszę, że ten model jest jakby "flickenlack" czyli sugeruje to nam, że po naprawie...krisss pisze:Jako że jestem posiadaczem tego modelu wrzucam fotkę /.../
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości