Rakowiec 2013
Moderator: mod-Imprezy
- jarkott
- Kontakt:
Re: Rakowiec 2013
W krótkim czasie (jak na moje możliwości) powstał 10-minutowy filmik z imprezy.
Zapraszam do obejrzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=B_PxLBK5GoQ
Zapraszam do obejrzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=B_PxLBK5GoQ
- jarkott
- Kontakt:
Fotorelacja na portalu kwidzyn.naszemiasto.pl
http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/g ... ml#galeria
http://kwidzyn.naszemiasto.pl/artykul/g ... ml#galeria
-
- Kontakt:
Dziekuję bardzo za kolejna udaną imprezę - do zobaczenia w Sopocie za kilka miesięcy
-
- Kontakt:
Rakowiec 2013
Witam
Po pierwszym pobycie w Rakowcu jestem bardzo mile zaskoczony ilością odwiedzających naszą imprezę , nawet w niedzielę po zakończeniu imprezy TT i składaniu modułów przyjechał tata z córką myśląc, że coś jeszcze zobaczy
a zobaczył pustą salę.
Za rok też w planach będzie przyjazd do Rakowca z gotowym modułem.
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Maciejowi z Grudziądza i Leszkowi z pod Poznania za transport
z Grudziądza do Rakowca i w niedzielę do Kwidzyna.Maciej Ołdyński

Po pierwszym pobycie w Rakowcu jestem bardzo mile zaskoczony ilością odwiedzających naszą imprezę , nawet w niedzielę po zakończeniu imprezy TT i składaniu modułów przyjechał tata z córką myśląc, że coś jeszcze zobaczy

Za rok też w planach będzie przyjazd do Rakowca z gotowym modułem.
Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Maciejowi z Grudziądza i Leszkowi z pod Poznania za transport
z Grudziądza do Rakowca i w niedzielę do Kwidzyna.Maciej Ołdyński
- zubero
- Kontakt:
Wspomnę jeszcze, ze domki zrobione były na podstawie zdjęc oryginalnych domów właśnie z Rakowca. Dzieciaki robiły wielkie oczy jak im to mówiłem
Jeden z tych domów był zaraz przy szkole.

- Załączniki
-
Domek_2.jpg
- (29.99 KiB) Pobrany 4339 razy
-
Domek_1.jpg
- (30.41 KiB) Pobrany 4339 razy
- kaine
- Kontakt:
Patrząc na salkę i ekspozycję na koziołkach to mam bardzo pozytywne wrażenie. Dzieciaki widziały wszystko co się dzieje na makiecie a nie do rodziców na ręce by co kol wiek zobaczyć.
Pogratulować!
Pogratulować!

-
- Kontakt:
Ze zdjęciami to może być problem, bo właśnie chyba tylko Maciej i Jarkott pstrykali fotki. Ale również zgadzam się z Zubero, że impreza udała nam się w stu procentach. Warto chyba jeszcze dodać, że układ zawierał sporo nowych modułów i swoją premierę miały nowe pętle Zubero, most Macieja Kolej, czy fenomenalna baza paliw WT. Nawet pogoda w tym roku jako tako dopisała i wracałem do domu „tylko” 4 godzinki 

- jarkott
- Kontakt:
Zubero w zasadzie wszystko opisał. Ja też chciałbym wszystkim podziękować za wspólną zabawę.
A tutaj zapraszam na fotorelację:
http://www.jarkott.martel.pl/Rakowiec2013/index.html
A tutaj zapraszam na fotorelację:
http://www.jarkott.martel.pl/Rakowiec2013/index.html
- zubero
- Kontakt:
Tak paszporty sprawdzone a wizy wydane
Impreza udana pod każdym wzgledem, szkoła spisała się z reklamą i naprawdę waliły tłumy oglądać. Z naszej strony wszystko zagrało jak się należy. Makiete była składana bez planu, na żywioł można powiedzieć, i to właśnie super wypadło. Prawdziwym hitem były domki zaprojektowane przez kolegę DBv z Kartonowo, które rozdawaliśmy jako pamiątkę dzieciakom. Liczymy na dalszą współprace
Dyrekcja już zaprosiła nas za rok! Jeśli będą chęci to zrobimy kolejny pokaz. Ja fotek nie robiłem bo nie miałem czym, ale była telewizja i materiał ma być w sieci dostępny jakoś w przyszłym tygodniu. Jak będzie zapodam linka!
Dziękuję kolegom obecnym na imprezie za zaangażowanie i świetną atmosferę. Wielkie dzięki Dbv i Kartonowo za gratisowy projekt domków. Ogromne dzięki też kolegom, zupełnie nie związanym z modelarstwem czy koleją za bezinteresowną pomoc przy organizacji! Podziękowania dla szoły!!!!
Fotki wstawi ktoś inny
Pozdrawiam

Impreza udana pod każdym wzgledem, szkoła spisała się z reklamą i naprawdę waliły tłumy oglądać. Z naszej strony wszystko zagrało jak się należy. Makiete była składana bez planu, na żywioł można powiedzieć, i to właśnie super wypadło. Prawdziwym hitem były domki zaprojektowane przez kolegę DBv z Kartonowo, które rozdawaliśmy jako pamiątkę dzieciakom. Liczymy na dalszą współprace

Dziękuję kolegom obecnym na imprezie za zaangażowanie i świetną atmosferę. Wielkie dzięki Dbv i Kartonowo za gratisowy projekt domków. Ogromne dzięki też kolegom, zupełnie nie związanym z modelarstwem czy koleją za bezinteresowną pomoc przy organizacji! Podziękowania dla szoły!!!!
Fotki wstawi ktoś inny
Pozdrawiam
- Mariusz
- Kontakt:
Czekamy na sprawozdania i wywiady, jeszcze jakieś streszczenie przebiegu tego pierwszego kongresu towarzystwa o wspólnych rzadkich zainteresowaniach.
Dokumentacja fotograficzna i filmowa rzecz jasna powinna przejść cenzurę.
Naszą cenzurę
Nieobecni oczekują z niecierpliwością.
Dokumentacja fotograficzna i filmowa rzecz jasna powinna przejść cenzurę.
Naszą cenzurę

Nieobecni oczekują z niecierpliwością.
-
- Kontakt:
już po imprezie i po paszportach ...
- Marcin
- Kontakt:
Impreza sie odbyła? czy dopiero bedzie , czy jak? Co taka cisza, ni foto ni video.......
Ostatnio zmieniony 21 sty 2013, 19:07 przez Marcin, łącznie zmieniany 1 raz.
- zubero
- Kontakt:
Dobrze że przypomniałeś o tych smyczach. Zrobiłem dla Ciebie te dwa klocki graniczne które chcialeś. To z mostem narazie zostaje odłozone. 

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Tak CV mamy - ja tylko przypomnę o smyczach do ID.
-
- Kontakt:
Listy CV zostały wysłane na pw i na mail do zainteresowanych.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2013, 15:08 przez bartowe, łącznie zmieniany 1 raz.