Jak Roman BratnyArturSchŁ pisze:Nie daj się..., Twardy bądź, tylko kopciuch

No Panie Kolego szykuj pałatkę, uprzedź psa że będzie miał współtowarzyszaArturSchŁ pisze:też oferuje nocleg, weź tylko pałatkę.

Moderator: mod-Moja TT
Jak Roman BratnyArturSchŁ pisze:Nie daj się..., Twardy bądź, tylko kopciuch
No Panie Kolego szykuj pałatkę, uprzedź psa że będzie miał współtowarzyszaArturSchŁ pisze:też oferuje nocleg, weź tylko pałatkę.
Fajnie tylko że ja szukam loki do BIPYattamus pisze:ja odkładałem 3 miechy i mam BR 189 CNL
ja odkładałem 3 miechy i mam BR 189 CNLwomo pisze:Cierpliwość ćwiczdłużej odkładać i kopciuchem jeździć
Nie daj się..., Twardy bądź, tylko kopciuchmaciej_kolej pisze:Wracając do tematu - marnie to widzę w budżecie ST 44 chyba...
Tak w pałatce na Waszej pięknej trawie - będę utrzymywał pole płatkowe kosząc ją i bawić się z psem, a zimą będę budował kolej ogrodową - a wieczorami rozpalał Wasz ukryty parowózArturSchŁ pisze:też oferuje nocleg, weź tylko pałatkę.
Trójmiasto też oferuje nocleg, weź tylko pałatkęmaciej_kolej pisze:... mnie z domu wymeldują
Nie wątpię tym bardziej że z tym numerem to jedna z 11 jakie stacjonowały w GrudziądzuMariusz pisze:Mam wolne pokoje![]()
Moja Ok1 jest rewelacyjna
Kuszenie i kuszenie, a mnie z domu wymeldująmakieciarz pisze:W starachowicach też stoi na półce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość