Hobby MTP Poznań
Moderator: mod-Imprezy
- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Re: Salon modelarstwa HOBBY 27-28.10.2012r
Rozkład będzie zrobiony przez Grześka a jak będzie z jego wykorzystaniem to się zobaczy.
Do listy dopisuje AdamTT
Do listy dopisuje AdamTT
-
- Kontakt:
A jak w tym roku z ewentualnym rozkładem jazdy? Wprowadzamy go w życie, czy wzorem zeszłorocznym, jeździmy "pod publike"?
- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Miałem chwilę czasu i zebrałem zgłoszenia w jedną całość. Poniżej lista zgłoszonych osób, sprawdźcie czy wszyscy co się zgłosili są na liście.
Robert Nowacki „aquirlan”
Karol Selerski „TTygrysek_P-ń”
Karol Sperzyński „Kłapouchy”
Piotr Zülsdorff „PiotrZ”
Leszek Gościniak „Leo”
Marta Czechowska "Malibu"
Piotr Mianowski "miano"
Grzegorz Jenerowicz "Grzegorz66" + 6 osób
Janusz Choiński "rokkor"
Michał Choiński
Jakub Gołembecki "Jakubgol"
Remigiusz Kańka "rem125"
Tomasz Dziedzic-Kusiński "Niejeden"
Andrzej Zajkowski "Niejeden+"
Robert Nowacki „aquirlan”
Karol Selerski „TTygrysek_P-ń”
Karol Sperzyński „Kłapouchy”
Piotr Zülsdorff „PiotrZ”
Leszek Gościniak „Leo”
Marta Czechowska "Malibu"
Piotr Mianowski "miano"
Grzegorz Jenerowicz "Grzegorz66" + 6 osób
Janusz Choiński "rokkor"
Michał Choiński
Jakub Gołembecki "Jakubgol"
Remigiusz Kańka "rem125"
Tomasz Dziedzic-Kusiński "Niejeden"
Andrzej Zajkowski "Niejeden+"
Ostatnio zmieniony 26 sie 2012, 20:31 przez TTygrysek_P-ń, łącznie zmieniany 1 raz.
- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Jest zgoda od targów na czwartek.
Niezdecydowanych proszę o szybką decyzję !
Gemol ile mamy modułów, swoje podeślę wieczorem.Witam Panie Karolu
Nie ma problemu, montaż przed Hobby jest w dniach 25-26.X.
Krzysiu Młodzikowski już mi o tym wspominał.
Bardzo proszę o przesłanie rysunku Waszej makiety do końca sierpnia – od początku września chcemy rozpocząć lokalizację stoisk – a makiety w znacznym stopniu wymuszają ustawienie w pawilonie.
Proszę aby rysunek był naniesiony na siatkę 1m x 1m. To nam umożliwi dokładne wpasowanie go w pawilon.
Pozdrawiam serdecznie.
Barbara Vogt
Dyrektor Projektu
Niezdecydowanych proszę o szybką decyzję !
Ostatnio zmieniony 23 sie 2012, 16:55 przez TTygrysek_P-ń, łącznie zmieniany 2 razy.
- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Witam
Takie info dostałem od K. MłodzikowskiegoJak się ogarnę to w przerwie remontu wyślę maila do MTP czyt. dziś wieczorem lub jutro od rana.
Takie info dostałem od K. Młodzikowskiego
Kod: Zaznacz cały
Z Baśką gadałem dzisiaj - jest zgoda na montaż w czwartek i zabawę w piątek. Jednak jest prośba Baśki, abyś napiał do Niej (bo jesteś przecież koordynatorem TT-ki) o którą makietę konkretnie chodzi. Baśka musi uzgodnić z firmami odpowiedzialnymi za wyposażenie i media - ich montaż dzień prędzej. Stąd ta prośba.
No i musisz pomyśleć o noclegu z czwartku na piątek. Bursa będzie zajęta przez uczni i Pyssa pewnie jej nie udostępni na tą noc. Nie wiem czy nie musieli byście załatwiać sobie noclegi indywidualnie w tym schronisku co ostatnio.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2012, 20:28 przez TTygrysek_P-ń, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Jaki rezultat ?TTygrysek_P-ń pisze:Czyli "próbuję" załatwić montaż w czwartek. Jak się uda dam znać.
- kaine
- Kontakt:
Dostałem odpowiedz od MTP na maila
teraz trzeba wypełnić dokumenty już jest ok

- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Czyli "próbuję" załatwić montaż w czwartek. Jak się uda dam znać.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2012, 21:41 przez TTygrysek_P-ń, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Jest sens załatwiać w czwartek, gdyż :
drlukasz, PiotrZ i rokkor już się wypowiedzieli, że są "za",
Niejeden+ uzależniał przyjazd od 3-dniowego terminu (chcecie stację Tarczyn ?),
Niejeden jw. (chcecie EU07 na torach ?).
Najprawdopodobniej Grzegorz zaproponuje układ 3D jak w Sosnowcu, a więc rozkładanie modułów trzeba będzie zacząć od wiaduktu PiotraZ oraz wjazdu i zjazdu z niego. Dopiero wtedy - jak te 5 skrzynek stanie - mogę zacząć rozkładać się z moim 14-skrzynkowym Mnichowem. Najpóźniej w czwartek po południu.
drlukasz, PiotrZ i rokkor już się wypowiedzieli, że są "za",
Niejeden+ uzależniał przyjazd od 3-dniowego terminu (chcecie stację Tarczyn ?),
Niejeden jw. (chcecie EU07 na torach ?).
Najprawdopodobniej Grzegorz zaproponuje układ 3D jak w Sosnowcu, a więc rozkładanie modułów trzeba będzie zacząć od wiaduktu PiotraZ oraz wjazdu i zjazdu z niego. Dopiero wtedy - jak te 5 skrzynek stanie - mogę zacząć rozkładać się z moim 14-skrzynkowym Mnichowem. Najpóźniej w czwartek po południu.
-
- Kontakt:
Z tego, co wiem, to od montażu czwartkowego zależy udział niektórych kolegów - chcą pobawić się dłużej.
- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Takie pytanko czy chcecie montaż w czwartek czy piątek? Muszę wiedzieć czy jest sens załatwiać !
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Taką korespondencję dostałem z prośbą o zamieszczenie na FTT.Magdalena Jastrzębska [ @ mtp.pl] pisze:[center]Modelarski weekend pełen wrażeń[/center]
Już za momencik, już za chwilkę … Międzynarodowe targi Poznańskie zapraszają do odwiedzenia Salonu Modelarstwa i Gier Towarzyskich HOBBY 2012.
Pasjonatów zapatrzonych w makiety, zafascynowanych miniaturyzacją - modelarzy i kolekcjonerów - wszystkich fanów modelarstwa zapraszamy na wyjątkowy weekend pełen wrażeń. Już 27 i 28 października będzie można podziwiać świat w miniaturze. W targach weźmie udział ponad 250 wystawców – to czas dla pasji!
Statystyki nie pozostawiają wątpliwości - Targi Hobby to największe w Polsce spotkanie modelarzy, miejsce gdzie można spotkać i porozmawiać z mistrzami technik modelarskich, poznać nowości rynkowe. Kto chce zobaczyć gigantyczną sieć kolei, podziwiać fantastyczne kolekcje samochodów, kibicować zawodnikom startującym w mistrzostwach samochodów RC czy podziwiać precyzyjnie wykonane wspaniałe historyczne żaglowce, ten musi tam być.
Poza modelarstwem będzie można równocześnie poznać kolejny doskonały sposób na spędzenie wolnego czasu - gry towarzyskie. Miłośników gier na pewno skusi Games Room – wypożyczalnia gier, w której można poznać i nauczyć się grać w gry najnowsze, najpopularniejsze lub te mało znane. Dla najmłodszych przygotowano specjalne place zabaw, warsztaty, a przede wszystkim zawody i konkursy z cennymi nagrodami.
W tym roku równolegle z targami HOBBY odbędą się także Targi Akwarystyki i Terrarystyki AQUAZOO, Targi Rozrywki i Multimediów PGA, Targi Regionów i Produktów Turystycznych TOUR SALON oraz długo oczekiwana premierowa edycja Targów Zabawek i Artykułów dla Dzieci HAPPY BABY. Taka synergia stanowi jedyną w swoim rodzaju możliwość dla wszystkich członków rodziny na kreatywną rozrywkę, edukację poprzez zabawę, a także udział w warsztatach, szkoleniach i pokazach.
Zapraszamy! Tu spotkasz pasjonatów takich jak Ty!
Dowiedz się więcej na na www.hobby.mtp.pl
Ostatnio zmieniony 17 sie 2012, 16:37 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 1 raz.
- kaine
- Kontakt:
No tak z ciekawości to ja próbuje wystawić nasze Szczecińskie ZKMK na targach ale od miesiąca cisza od strony targów w tym temacie.
Życie prezesa jest ciężkie
Życie prezesa jest ciężkie
- rem125
- Kontakt:
Niewiem czy ja jestem wliczony w te cztery osoby. Zgłoszenie już do ciebie wysłałem jakiś czas temu.
- TTygrysek_P-ń
- Kontakt:
Artur nie do końca. Od rana to byłem ja i Kłapouchy tzn od 8.00 reszta dojechała później o Wy tzn trójmiasto byliście bardzo późnym popołudniem żeby nie napisać wieczorem (około 16 -17) - tak więc prosze bez wrogiej propagandy
. A problem z rozłożeniem dotyczył Wróblewic i Jarka. Makieta modułowa nie miała takich problemów, wszystko było na czas. MTP i firmy towarzyszące to inny temat.
Dla przypomnienia termin zgłoszeń do mnie mija 23 sierpnia, a jak na razie są tylko 4 osoby ze mną włącznie więc... resztę dopiszcie sobie sami.

Dla przypomnienia termin zgłoszeń do mnie mija 23 sierpnia, a jak na razie są tylko 4 osoby ze mną włącznie więc... resztę dopiszcie sobie sami.