do 15-go lipca Koledzy z AKTT dostali termin na rezerwowanie miejsc we wspomnianej lokalizacji, gdzie będzie impreza, stąd jeśli ktoś "raczej tak" - proszę się pospieszyć. Potem - jak wspomniałem możliwości taniego noclegu są i tak duże.
hej,
wski
Zaproszenie BERLIN
Moderator: mod-Imprezy
-
- Kontakt:
do 15.lipca
Pozdrawiam,
Paweł Wróblewski
WRÓBLEWICE NAD MIASTEM GDYNIĄ
Paweł Wróblewski
- kaine
- Kontakt:
Re: Zaproszenie BERLIN
Wiem że jest blisko brzmi to zachęcająco ale ludzie są lekko zagubieni ...
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Nie, no chodziło mi o to, że blisko ....
- kaine
- Kontakt:
Wiem że to dziwnie zabrzmi ale w tej chwili Szczecin powinien mocno popracować nad swoimi wewnętrznymi sprawami a nie pchać na imprezę. Prezes sam wszystkiego nie uciągnie ...
-
- Kontakt:
Spotkania AKTT w Berlinie
Hej, poniżej są proponowane daty spotkań wewnętrznych modularzy TT w Berlinie, we własnym gronie:
Saturday, 15.09.2012 or
Saturday, 13.10.2012 or
Saturday, 20.10.2012
Zapraszają, przy czym noclegi tam - częściowo odpłatne (Joerg Mueller pisał że 5-10 Euro, w tym samym budynku), jedzenie we własnym zakresie - niedroga stołówka na miejscu) a w razie czego - schroniska młodzieżowe funkcjonują tam nieźle, za ok 15 euro/os ze śniadaniem można nocować w centrum Berlina w bardzo fajnym podróżniczym gronie ze świata.
Pytanie - czy są chętni tam się wybrać? - Szczegółów nie znam i nie uczestniczyłem w takich spotkaniach, ale myślę że od czegoś trzeba zacząć....
W razie potrzeby mogę chętnym coś dopowiedzieć, także na PW lub telefonicznie - nie często przeglądam forum; mój nr 516 906 685 Paweł Wróblewski, ( Wski , Gdynia Wróblewice) lub zdecydowanych kontaktować od razu z Berlińczykami,
Wski
Saturday, 15.09.2012 or
Saturday, 13.10.2012 or
Saturday, 20.10.2012
Zapraszają, przy czym noclegi tam - częściowo odpłatne (Joerg Mueller pisał że 5-10 Euro, w tym samym budynku), jedzenie we własnym zakresie - niedroga stołówka na miejscu) a w razie czego - schroniska młodzieżowe funkcjonują tam nieźle, za ok 15 euro/os ze śniadaniem można nocować w centrum Berlina w bardzo fajnym podróżniczym gronie ze świata.
Pytanie - czy są chętni tam się wybrać? - Szczegółów nie znam i nie uczestniczyłem w takich spotkaniach, ale myślę że od czegoś trzeba zacząć....
W razie potrzeby mogę chętnym coś dopowiedzieć, także na PW lub telefonicznie - nie często przeglądam forum; mój nr 516 906 685 Paweł Wróblewski, ( Wski , Gdynia Wróblewice) lub zdecydowanych kontaktować od razu z Berlińczykami,
Wski
Pozdrawiam,
Paweł Wróblewski
Paweł Wróblewski
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Zaproszenie BERLIN
Na ręce naszego kolegi "wski" przyszło zaproszenie dla nas na imprezy w BERLINIE:
In it we wrote we have asked the office from the AWO-Spukvilla at dates between August and October 2012. Today we a get message with follow three dates from this office:
Saturday, 15.09.2012 or
Saturday, 13.10.2012 or
Saturday, 20.10.2012
Could you and some of your TT-friends drive to Berlin to meet us at one of those days?
Please write us, which date is okay for you. Thank you very much.
(...)
BesTT regards from Berlin
Jörg and Christiane
AKTT-Regionalgruppe Berlin-Brandenburg
Czy są jacyś chętni do wizyty w Berlinie z modułami, może Szczecin

In it we wrote we have asked the office from the AWO-Spukvilla at dates between August and October 2012. Today we a get message with follow three dates from this office:
Saturday, 15.09.2012 or
Saturday, 13.10.2012 or
Saturday, 20.10.2012
Could you and some of your TT-friends drive to Berlin to meet us at one of those days?
Please write us, which date is okay for you. Thank you very much.
(...)
BesTT regards from Berlin
Jörg and Christiane
AKTT-Regionalgruppe Berlin-Brandenburg
Czy są jacyś chętni do wizyty w Berlinie z modułami, może Szczecin