dekodery digitrax
Moderator: mod-Elektryka i DCC
-
- Kontakt:
Re: dekodery digitrax
W takim razie dobrze sie sklada poniwaz makiety jako takiej jeszcze nie posiadam a do"zdigitalizowania" tego co mam to narazie wystarczy. Tak jak wspomniales cena jest dosc konkurencyjna w porownaniu do dekoderow pochodzacych ze Europy.
- Misiek
- Kontakt:
Mam kilka kabelkowych DZ123, jakiś DZ125, DZ143 i mnóstwo płytkowych (dedykowanych do amerykańskich N-modeli)
Zasadniczo problem sprawia mi tylko DZ143 (kłopoty z zaprogramowaniem), pozostała większość śmiga aż miło.
DZ125 mam w Tkt3 Tilliga
miód i malina 
Zasadniczo problem sprawia mi tylko DZ143 (kłopoty z zaprogramowaniem), pozostała większość śmiga aż miło.
DZ125 mam w Tkt3 Tilliga

-
- Kontakt:
Dekodery tej firmy sprawują się bardzo dobrze (przynajmniej te modele, które posiadam). Nie są tak wyposażone w funkcje dodatkowe jak np. Zimo, ale do zwykłej jazdy nadają się bardzo dobrze; gorzej pewnie będzie gdy ktoś ma całkowicie zautomatyzowaną makietę i nie chce bawić się w ręczne sterowanie.
Mam DZ125, DZ125IN oraz DZ123 - ten niestety nie ma kompensacji obciążenia; z opisu DN135 wynika, że on także nie ma kompensacji obciążenia.
Stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry, niestety w Europie praktycznie nikt nimi nie handluje...
Mam DZ125, DZ125IN oraz DZ123 - ten niestety nie ma kompensacji obciążenia; z opisu DN135 wynika, że on także nie ma kompensacji obciążenia.
Stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry, niestety w Europie praktycznie nikt nimi nie handluje...
-
- Kontakt:
dekodery digitrax
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat dekoderów firmy digitrax.
Na przykład coś takiego
Digitrax N Scale DZ125IN DCC Mobile Decoder 6 Pin NEM Plug Fits Fox Valley ES44
lub takiego
DIGITRAX {DN135D} DN-135-D DCC DECODER - YANKEEDABBLER
Na przykład coś takiego
Digitrax N Scale DZ125IN DCC Mobile Decoder 6 Pin NEM Plug Fits Fox Valley ES44
lub takiego
DIGITRAX {DN135D} DN-135-D DCC DECODER - YANKEEDABBLER
Ostatnio zmieniony 07 cze 2012, 09:06 przez clipers, łącznie zmieniany 2 razy.