Układ w Pszczelej już gotowy, być może będzie jeszcze lekko powiększony.
Rozkład jazdy w toku...
Dzisiaj zamykamy liczbę uczestników którzy pisza się na nocleg i wyżywienie.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2012, 11:38 przez Ranger, łącznie zmieniany 1 raz.
To ja się oficjalnie wpiszę-
Będę w piątek w Lublinie k. 14-15, do Pszczelej na dwa noclegi, o ile rzeczywiście jest autobus w niedzielę rano, żebym o 10 był na PKP w Lublinie. Oczywiście z jedzeniem. Będę miał trochę taboru do poskładania, albo wykończenia + dużo zapału
Na razie brak, nie miałem serca zawracać głowy Gemolowi.
Myślę, że w ciągu tygodnia-dwóch cos już się wyklaruje. Chłopaki najpierw muszą wrócić z Żyliny.
Jeżeli można całą rodzinką odwiedzić Wasz zlot to wpisalibyśmy się na jeden dzień z obiadkiem.
Dwie dorosłe osoby i dwójka dzieci.
Syn bardzo lubi pociągi i wszystko co z nimi związane. Ze względu na wielkość kupuję mu modele w skali TT. Planuję małą makietę pod łóżko, chętnie byśmy podpatrzyli technikę wykonania makiety.
Najprawdopodobniej będzie to sobota.
Potwierdzam:
Konrad jak Karol potwierdzi moje miejsce w Jego transporcie to będę w Pszczelej Woli.
Noclegi i wyżywienie też zależne od deklaracji Karola.
Pozdrawiam
Robert
Ostatnio zmieniony 26 maja 2012, 13:48 przez Robcio1910, łącznie zmieniany 2 razy.
Panowie, powoli muszę wiedziec kto i z czym będzie na zlocie. Potwierdzajcie swoją obecność wraz z ilością wyżywienia i noclegów.
Potwierdzenia dokonujcie w formie: nick - ilość noclegów - ilość wyżywienia, np.
Ranger - 2 - 2