Zapłaciłeś za 100% sprawny towar, a dostałeś .....PiotrT pisze:...gdyby to były jakieś większe uszkodzenia to bym pewnie zareklamował. A jak im odeślę to stracę 50% mojego taboru
Twój wybór.
Moderator: mod-Moja TT
Zapłaciłeś za 100% sprawny towar, a dostałeś .....PiotrT pisze:...gdyby to były jakieś większe uszkodzenia to bym pewnie zareklamował. A jak im odeślę to stracę 50% mojego taboru
Jeśli zakup w sklepie, a nie z 2-giej ręki, to REKLAMUJ, OBOWIĄZKOWOPiotrT pisze:Napisałem, od razu. Mam wrażenie że nie doczekam się odpowiedzi.
Niestety tak to wygląda. Szkoda tylko że modelmania zlewa to zamiast po prostu przeprosić za niewłaściwe zapakowanie. Bardzo nieprofesjonalnieAlbo sprzedający zapakował już uszkodzone. Celowo w ten sposób, by wyglądało na uszkodzenie w czasie transportu...
Nie ma nic w instrukcji. Przynajmniej u mnie. Jeśli w ogóle można to nazwać instrukcją. Jest tylko kartka po giermańsku. Na jednej stronie marnie wydrukowany rysunek co zrobić by zdjąć obudowę, a z drugiej zdaje się tabelka z numerami części zamiennych. Plus trochę tekstu. Ale żadnych piktogramów co zrobić z tymi luźnymi drobiazgamiArturSchŁ pisze:Zajrzyj do instrukcji...
Zajrzyj do instrukcji.PiotrT pisze:.... zupełnie nie mam pojęcia gdzie i jak?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości