Ach te małe chińskie rączki

Moderator: mod-Tabor
Czy zanim wymieniłeś wersję analogową na DCC, udało się Tobie zamontować dekoder tak aby światła świeciły??golab pisze:.... Ja swoją wymieniłem na DCC i mam teraz napęd na 4 osie.
Loka jeździ poprawnie, świeci też jak trzeba, dzwięki aż do F15
Nie tak, może źle się wyraziłem, wiem że to inna wersja/konstrukcja - ok chodzi mi o dublowanie tematu przez producenta. Roco tłoczy tą serię a Tillig jak by nigdy nic też puszcza BR 38 - choć jak słusznie podkreśliłeś jest po mimo wszystko inna.drlukasz pisze:Nie. Jest w zapowiedziach. Dotyczy Br 38.10 min. z dwoma kołpakami na kotle. Zarówno ta wersja jak i sprzedawana przez Roco była eksploatowana w Polsce.maciej_kolej pisze:Ta propozycja Tilliga to jest chyba pomyłka
Nie. Jest w zapowiedziach. Dotyczy Br 38.10 min. z dwoma kołpakami na kotle. Zarówno ta wersja jak i sprzedawana przez Roco była eksploatowana w Polsce.maciej_kolej pisze:Ta propozycja Tilliga to jest chyba pomyłka
Ja tak zrobiłem, czekam na egzemplarz z właściwym oświetleniem, ale jak ktoś chce to nie musi reklamować.JanuszTT pisze:Czy (...) jest to wada która może stanowić podstawę do reklamacji modelu ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości