Cysterny - składanie

UniqueModelFactory - www.eaos.pl

Moderator: mod-Tabor

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
winner_xp
Kontakt:

Re: Cysterny - składanie

Post autor: winner_xp »

Prosił bym o napisanie kto i jakie kalkomanie zamawiał. Wszystko jest w rozsypce wiec jeśli ktoś dołożył swoje zestawy kołowe swoje bufory lub coś innego czego Ranger nie przewidywał proszę napisać by nie było jakiś przypadkowych zamian. Mam czarne bufory nie wiem kogo wiec takie niuanse chciałby wiedzieć zanim to wszystko po paczkuje.
Każdy kto zamawiał 406R dostanie jeden wagon złożony, ale nie pomalowany. Prosił by też o adresy do wysyłki, a w zwrotnym mailu wyślę dane do przelewu oraz odpowiem na pytania.
Awatar użytkownika
winner_xp
Kontakt:

Mam smutną dla kolegów wiadomość, dla mnie jest ona bardzo dobra. Mianowicie dostałem pracę w laboratorium. Na prace czekałem dość długi czas, a każdy wie jak z pracą ciężko. Z tego wychodzi że czasu na składanie czegokolwiek nie będę miał na pewno. Zakładałem że z cysternami pójdzie mi dość szybko i sprawnie co okazało się dużym błędem (każdy kto siadł do tego tematu wie o czym mówię). Sprawa finansowa nie ma tu w tym momencie większego znaczenia. Na dzień dzisiejszy sprawa miewa się tak:
Cysterna 406Ra - 8 sztuk prawie gotowych, pozostałe mają poskładane ramy, zrobione podpory pod zbiorniki, oraz wyszlifowane zbiorniki.
Cysterna RT500 - leży nie zaczęta
Cysterna 29R - leży nie zaczęta

Jestem niemal pewny, że w takiej sytuacji o czasie realizacji nie możemy rozmawiać. Na pewno nie jestem jedyną osobą która może dokończyć cysterny. Za poskładane ramy nie wezmę zapłaty jednak poświęciłem na to za dużo czasu wiec jedyne o co będę prosił to pokrycie kosztów wysyłki. Za obecny stań rzeczy serdeczne przepraszam mam nadzieje że koledzy zrozumieją w jakiej sytuacji się znalazłem.
Na wszelkie pytania odpowiem mailowo lub telefonicznie 503-956-192.

Prawie gotowe będą sprzedane za ustaloną wcześniej kwotę, będą wysłane po jednej sztuce do każdego. Wiec jeśli ktoś zamawiał 4 sztuki to dostanie jedną gotową, jeśli ktoś zamawiał 1 sztukę to ma jedną. Staram się by każdy jednak miał coś z tej roboty.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2012, 15:12 przez winner_xp, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
winner_xp
Kontakt:

Drodzy koledzy, maila wszyscy dostali wiec teraz napiszę na forum ;). Czas składania to około 8-9 godzin roboczych, cystern nazbierało się po zlocie ponad 40 szt. :shock: . W związku z tym muszę uzbroić kolegów w cierpliwość, z tym wszystkim uporam się przy dobrych wiatrach w przeciągu 3 miesięcy. Niestety nie mam możliwości składać dzień w dzień samych cystern cystern :|
Awatar użytkownika
Ranger
Kontakt:

Post autor: Ranger »

Ja pozwolę sobie napisać, że cysterny na malowanie, kalki oraz montaż ostateczny ida do mnie. Karol nie wyrabia na zakretach.

Karol, lista osób kto co zamawiał poszła na maila. Jednakże osoby które zamawiał montaż nie sa zwolnione z obowiazku kontaktu w Karolem.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2012, 01:23 przez Ranger, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
winner_xp
Kontakt:

Cysterny - składanie

Prosił bym wszystkich którzy zamawiali złożenie u mnie cystern o wysłanie na maila ( winner_xp@interia.pl ) wiadomości w której znajdzie się ilość oraz jakie cysterny mi przekazali plus oczywiście od kogo;). Na zlocie w Radomiu dostałem trochę beczek jednak nie wszystkich tak dobrze kojarzę by zrobić listę z pamięci. Na chwilę obecną szykują się zmiany co do wykonania oraz zapłaty. Wszystkich poinformuje w odpowiedzi zwrotnej o co chodzi;).
PS: wszystko dlatego by Cysterny wyglądały tak jak trzeba ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „UMF”