Jak podłączysz na nowym zasilaczu, to wrzuć fotki "po zmroku"
Moderator: mod-Elektryka i DCC
Tak jak pisał samowarek zakupiłem zasilacz w atv latarnie kiepskiej jakości, na pewno nie zakupie ich już po raz kolejny zasilacz ma przyjść we wtorek to dam znać czy wszystko już okidaraśekp pisze:Jak tam latarenki, świecą już
Jak świecą możesz zobaczyć na zdjęciach , tylko zdjęcia tego konkretnego modelu nie mam. A połączone są tak jak Ci narysowałem na schemacie.monique222 pisze:A ci dobrze świecą jak masz je podłączone??
A ci dobrze świecą jak masz je podłączone??pablogl pisze:Tylko, że one są żarówkowe, mam dokładnie takie same...Samowarek pisze:Jeżeli są to latarnie z diodami...
Tylko, że one są żarówkowe, mam dokładnie takie same...Samowarek pisze:Jeżeli są to latarnie z diodami...
Zrób tak jak radzi daraśekp. Połącz 4 latarnie w szereg i zobacz czy robi się to samo.daraśekp pisze:Spróbuj w szereg, ale tylko w szereg włączyć jeszcze jedną, razem cztery. Może napięcie jest wyższe niż 18V. Zobaczysz jak świecą i czy się grzeją
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość