zakres roboczy TT-Cad

Wszystko nt. naszego podstawowego programu do projektowania układów torowych.

Moderator: mod-TT-Cad

Awatar użytkownika
ALF
Posty: 44
Rejestracja: 16 paź 2007, 10:31
Lokalizacja: Warszawa

Re: zakres roboczy TT-Cad

Postautor: ALF » 09 kwie 2010, 10:15

Pewnie tak zrobię. Jednak zdecydowanie bardziej wolałbym mieć cały schemat w jednym kawałku. Wczoraj zrobiłem pomiary w mieszkaniu (sumarycznie w obramowaniu wyszły mi 22 narożniki :mrgreen: ) i chciałem poeksperymentować "na sucho" z ustawieniem szlaku.

pozdr
Raf


Awatar użytkownika
ArturSchŁ
Administrator
Posty: 8117
Rejestracja: 09 kwie 2006, 07:22
Lokalizacja: Rumia
Has thanked: 29 times
Been thanked: 16 times
Kontaktowanie:

Re: zakres roboczy TT-Cad

Postautor: ArturSchŁ » 09 kwie 2010, 09:11

Możesz sobie schemat złożyć z np. 2, 4 arkuszy, albo na każdym schemacie ująć tylko po jednym segmencie.
Awatar użytkownika
ALF
Posty: 44
Rejestracja: 16 paź 2007, 10:31
Lokalizacja: Warszawa

zakres roboczy TT-Cad

Postautor: ALF » 08 kwie 2010, 23:52

Witam

Czy istnieje możliwość poszerzenia zakresu pola roboczego w tej aplikacji ??

Nie zmieściłem się z moim projektem w zakresie (x,y) od -400 do +400cm :(

help

pozdr
Raf

Wróć do „TT-Cad”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość