Ja myślę że grupa TT stanie na wysokości zadania i za rok dojedzie, naprawdę warto.
A tu jeszcze jedna miła wzmianka
http://www.mzkgrudziadz.fora.pl/newsy-k ... m,108.html
II Ogólnopolskie Zawody Modelarskie
Moderator: mod-Imprezy
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: II Ogólnopolskie Zawody Modelarskie
Eee, wystarczy bus przedłużony, podniesiony.maciej_kolej pisze:... jak kupię ciężarówkę...

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Oddzwięk zawodów jest wielki, oto jeden z miłych akcentów
http://www.nowosci.com.pl/look/nowosci/ ... 6&IdTag=29
http://www.nowosci.com.pl/look/nowosci/ ... 6&IdTag=29
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Dziękuję bardzoArturSch pisze:Bardzo ładnie wygląda Twoja makieta. Kiedy ją będzie można zobaczyć na spotkaniu

W imieniu kolektywu dziękując Wam dziękuję całemu społeczeństwu NRD. Szczególnie należą się podziękowania służbie FDJ za pierwsze sadzenie drzewekposener pisze:Ach ta flaga narodowa - w końcu zbliża się 60-lecie DDR'u.
Kierownictwo Partii docenia trud budowniczych socjalistycznej ojczyzny i łączy wyrazy szacunku i podziękowania.

Ostatnio zmieniony 20 lis 2007, 07:39 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.
- posener
- Kontakt:
Ach ta flaga narodowa - w końcu zbliża się 60-lecie DDR'u.maciej_kolej pisze:Obrazek
Kierownictwo Partii docenia trud budowniczych socjalistycznej ojczyzny i łączy wyrazy szacunku i podziękowania.
Ostatnio zmieniony 19 lis 2007, 11:57 przez posener, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
GRATULACJEmaciej_kolej pisze:A tu nagroda za rok pracy

Bardzo ładnie wygląda Twoja makieta. Kiedy ją będzie można zobaczyć na spotkaniu

- Mariusz
- Kontakt:
Miejscowi bardziej Cię docenili jak my tu na forum
Brawo
Nie żałuję, że mnie tam nie było, bo przywiozłem sobie troszkę nowości.
Bardzo sprytnie się urządziłeś. Latarka
Czyżbyś oprowadzał wycieczki po tunelu i bunkrach 

Brawo

Bardzo sprytnie się urządziłeś. Latarka

- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
A tu nagroda za rok pracy

Poniżej wspaniałe modele kolegów z całej Polski
To tak w wielkim skrócie i pospiechu

Poniżej wspaniałe modele kolegów z całej Polski

To tak w wielkim skrócie i pospiechu

Ostatnio zmieniony 18 lis 2007, 23:38 przez Maciej, łącznie zmieniany 3 razy.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
II Ogólnopolskie Zawody Modelarskie
Po raz drugi była okazja do zaprezentowania dorobku modelarskiego w Grudziądzu na szczeblu krajowym. Przybyli goście prezentowali modele czołgów, samolotów, śmigłowców i okrętów. Nie zabrakło dioram, które zachwycały dokładnym odzwierciedleniem szczegułów.
W tym roku po raz pierwszy pojawiła się nasza wielkość TT, z jednej strony szkoda że w tak małym formacie, z drugiej strony wielka radość bo konkurowała w wielkim świecie modelarzy.
Moje stanowisko choć jeszcze skromne cieszyło się popularnoscią. Okazło się że wiekszość widzów pogrzebała TT wraz z upadkiem muru berlińskiego, a tym czasam TT ma się całkiem dobrze i jeszcze jest DDC
Do wystawy przygotowałem trzy moduły szlakowe

Planowo miały stac moduły i tyle. Obok prezentacja taboru ale....? Postanowiłam pociągnąć trasę tak by zmieniac składy jak się okazało trafiłem w gusta odwiedzajacych

Podczas wystawy z pomoca BR 142 postanowiłem pobic swój dotychczasowy rekord długości składu towarowego (25 wagonów na haku) - zamiar to 35 wagonów na haku - udało się 38
Ludmiła jest rewelacyjna

W tym roku po raz pierwszy pojawiła się nasza wielkość TT, z jednej strony szkoda że w tak małym formacie, z drugiej strony wielka radość bo konkurowała w wielkim świecie modelarzy.
Moje stanowisko choć jeszcze skromne cieszyło się popularnoscią. Okazło się że wiekszość widzów pogrzebała TT wraz z upadkiem muru berlińskiego, a tym czasam TT ma się całkiem dobrze i jeszcze jest DDC

Do wystawy przygotowałem trzy moduły szlakowe

Planowo miały stac moduły i tyle. Obok prezentacja taboru ale....? Postanowiłam pociągnąć trasę tak by zmieniac składy jak się okazało trafiłem w gusta odwiedzajacych

Podczas wystawy z pomoca BR 142 postanowiłem pobic swój dotychczasowy rekord długości składu towarowego (25 wagonów na haku) - zamiar to 35 wagonów na haku - udało się 38

Ostatnio zmieniony 18 lis 2007, 23:17 przez Maciej, łącznie zmieniany 1 raz.