Powisi-wyprostuje się

Moderator: mod-Imprezy
No ale nie wyprasowanaMariusz pisze:Naciskają mnie abym pochwalił się prezentem od "braci"z za "miedzy"
[url=http://img440.imageshack.us/img440/3093/200711284makiettowniarb8.th.jpg]Obrazek[/URL]
W makieTTowni zawisła flaga rodem z DDR
Co do wykonania wagonu nie ma sie czego bać - ale wtym malowaniu mamy możliwość łączenia tylko z "Y"-kami i knajpą REKO - (tu jest naprawdę porażka, mimo chęci, a niektórzy z forum potwierdzą że ja lubię koleje DR i jestem skłonny do dużych kompromisówBarTTek pisze:Wierzę na słowo
Wierzę na słowomaciej_kolej pisze:Mówimy o modelu - jest duża różnica w wyglądzie - kup za 120-130pln to zobaczysz
Występował.BarTTek pisze:... halberstadt nie występował w Statexpress jest źle pomalowany czy Y nie pasują do nich
Szczerze mówiąc nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Znaczy się że halberstadt nie występował w Statexpress jest źle pomalowany czy Y nie pasują do nichmaciej_kolej pisze:...
Ja powiem tak:WojTTek pisze:co w halberstadtach jest złe że się nie nadają do Stex'u ?
Poprostu podwójnego....maciej_kolej pisze:Nie mogło zabraknąć dudnienia i to jakiego!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości